Görüş Bildir
Haberler
Vahşi Yaşama Hoş Geldiniz: Ana Karakter Olarak Bir Hayvanı Yönettiğimiz Birbirinden Renkli 13 Harika Oyun

Vahşi Yaşama Hoş Geldiniz: Ana Karakter Olarak Bir Hayvanı Yönettiğimiz Birbirinden Renkli 13 Harika Oyun

Ana karakter olarak hayvanları yönettiğimiz bu oyunlar saf içgüdülerinizi dışarı çıkacak. Kimi zaman yavru kurtlarınızın iyiliği için avlanacak kimi zaman vahşi yaşamın acımasız güzelliğine hayran kalacaksınız. Listelediğimiz oyunlar sayesinde tüylü dostlarımızla empati kurabilir, Jack London'dan Beyaz Diş'i okurcasına kendinizi yaban dünyalarda kaybedebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Shelter 2

1. Shelter 2

Shelter 2 oyunculara vahşi doğada bir vaşak olmaya davet ediyor. Yavrularınızı büyütüp vahşi doğaya karşı hazırladığınız yapım, doğanın nefes kesici güzelliğini sunarken bir hayvan ailesinin de resmini çiziyor.

2. Catlateral Damage

2. Catlateral Damage

Yegane amacı etrafı mahvetmek olan bir kediye hayat verdiğimiz Catlateral Damage, eğlenceli oynanış mekanikleriyle kedilerimiz gibi hissettiriyor. Durup dururken etrafı yıkmanın ve masadaki eşyaları yere atmanın neden kediler için bu kadar zevkli olduğunu anlayacaksınız.

3. Sonic the Hedgehog Oyunları

3. Sonic the Hedgehog Oyunları

Sonic the Hedgehog serisi ise onlarca farklı oyunuyla bizi tanıdığımız en havalı kirpiye hayat vermemizi sağlıyor. Serinin en sevilen oyunlarından biri Steam üzerinde 10 TL'ye satışa sunuluyor.

4. Biomutant

4. Biomutant

Açık dünya aksiyon oyunu olan Biomutant ise oyuncuları post-apokaliptik bir dünyada aksiyon dolu bir maceraya çağırıyor. Bilinç sahibi bir hayvanı yönettiğimiz oyunun Steam incelemelerinden 'Karışık' notunu aldı.

5. Seasons After Fall

5. Seasons After Fall

İki boyutlu platform ve bulmaca oyunu olan Seasons After Fall oyuncuları büyünün hüküm sürdüğü mistik bir dünyaya çağırıyor. Nefis gözüken bu dünyada oyuncular bir tilkiye hayat veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Untitled Goose Game

6. Untitled Goose Game

Oyun dünyasının en eşsiz yapımlarından biri olan Untitled Goose Game ile hayattan yorulmuş öfkeli bir kaza dönüşüyoruz. Sakin bir kasabaya kıyameti getirdiğimiz yapım hoş grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla kesinlikle denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

7. Ape Out

7. Ape Out

Oldukça öfkeli bir goril olarak mahkumiyetten kaçtığımız Ape Out ise hızlı ve akıcı oynanışıyla sizi ekranınıza bağlayacak. İçinizdeki öfkeyi caz ritmiyle çıkardığınız oyun minimal yapısıyla geçer not almayı başardı.

8. Goat Simulator

8. Goat Simulator

Salt eğlencenin had safhada olduğu Goat Simulator listemizdeki en ilginç oyunlardan biri olarak öne çıkıyor. Her şeyi yapabilen psikopat bir keçiyi canlandırdığımız oyunda kaos yaratmak nihai görevimiz oluyor.

9. Lost Ember

9. Lost Ember

Nefes kesici bir dünya çizen Lost Ember listemizdeki en başarılı hayvan yönetme oyunlarının belki de başında geliyor. Steam'de Çok Olumlu notunu almayı başaran yapım kesinlikle unutulmaz ve sürükleyici bir deneyim vadediyor.

10. Crash Bandicoot

10. Crash Bandicoot

Oyun dünyasının efsanevi serilerinden olan Crash Bandicoot ise sizi inanılmaz havalı bir tilki olarak çeşitli serüvenlere davet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Maneater

11. Maneater

Jaws severler için bir numaralı önerimiz olan Maneater ise plaj kıyılarına vahşet dağıtıyor. Katil köpekbalığına hayat verdiğimiz yapımda balığımızı geliştirebiliyor ve plajlarda terör estiriyoruz.

12. Wolfquest

12. Wolfquest

Geçtiğimiz yılların en eğlenceli çevrimiçi oyunlarından biri olan Wolfquest, oyuncuları Yellowstone Milli Parkı'ndaki vahşi yaşama tanık ediyor.

13. Stray

13. Stray

Henüz çıkış yapmamış olan Stray ise robotların yaşadığı bir dünyada gezgin bir kediye hayat verme şansı sunacak. Yayımlanan fragmanıyla gözleri büyüleyen yapım hayvan yönetme oyunları arasında bir numara olacak gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın