Görüş Bildir
Haberler
Uzun Süredir Sesi Soluğu Çıkmayan Silent Hill İçin Yeni Duyurular

Uzun Süredir Sesi Soluğu Çıkmayan Silent Hill İçin Yeni Duyurular

Atakan Gümrükçüoğlu
17.10.2022 - 12:53 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 17:55

2012'den beri sırra kadem basmış olan ve her sene yeni teoriler ile karşımıza çıkan Silent Hill için nihayet resmi duyurular geliyor. KONAMI geçtiğimiz saatlerde Twitter üzerinden Silent Hill geleceğine dair yeni açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadece biraz daha beklememiz gerekecek.

Sadece biraz daha beklememiz gerekecek.

Ha çıktı, ha geliyor derken bu sefer kesin geliyor galiba. KONAMI Twitter hesabı yaptığı paylaşım ile oyunseverleri heyecanlandırmış durumda. 19 Ekim saat 00.00 sularında yeni duyurular ile karşımızda olacaklarını söylüyorlar. Umuyoruz ki serinin geleceğine dair umudumuzu kıracak gelişmeler paylaşmazlar.

Seriyi hepimiz çok özledik!

Seriyi hepimiz çok özledik!

Eminiz ki bu seriyi herkes çok özlemiştir. Silent Hill gibi korku-gerilim oyunlarına hasret kaldık. 19 Ekim'de yapılacak duyuru umarız ki serinin yeni oyunu hakkında olur. Kimi söylentiler Silent Hill 1 Remake olacağını ön görse bile, serinin dirilişi açısından yeni bir oyuna ihtiyaç duyduğu da açıkça görülebiliyor.

Elle tutulur son oyun 2012'de çıkış yaptı.

Elle tutulur son oyun 2012'de çıkış yaptı.

Silent Hill: Downpour, serinin elle tutulur son oyunu konumunda. PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkış yaptıktan sonra serinin yaprak dökümü de başlamış oldu. Oyunu geliştiren ekip Vatra Games ise yayından hemen sonra kapatılarak tarihin tozlu sayfalarına yem oldu. Downpour'dan sonra çıkan Silent Hill HD Collection ise beklenen etkiyi yaratamadı. Spin-off Silent Hill: Book of Memories ise PSP Vita için çıkış yapmış fakat beğenilmemişti.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın