Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Bilgisayar Oyunu Dünyasına Aitsin?

etiket Sen Hangi Bilgisayar Oyunu Dünyasına Aitsin?

Bihruz Tekinalp
15.12.2018 - 19:12 Son Güncelleme: 16.10.2022 - 19:51

PUBG mi LoL mü? Yoksa GTA mı Counter Strike mı? Sen hangi oyun dünyasına aitsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi platformun oyuncususun?

1. Öncelikle hangi platformun oyuncususun?

2. Ne tarz oyunlardan hoşlanıyorsun?

3. Bir oyunu 'iyi' kılan şeyi nedir?

4. Sence 'gamer' kimdir?

4. Sence 'gamer' kimdir?

5. Eski vahşi batıda üstüne ödül konmuş bir haydutsun. Biraz soluklanmak için girdiğin barda biri seni tanıdı ve kasabadaki şerife çaktırmadan söyledi. Eyvah! Dışarda bölge amiri ve kasabanın şerifi birlikleriyle mekanın etrafını kuşatmış ve teslim olman için çağrıda bulunuyor. Bu durumdan nasıl kaçardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir oyunda önemli olan şeyler nelerdir?

7. Senin için oyunda hikaye, müzik ve sinematik görüntülerin varlığı önemli mi?

8. Yaş sınırı ve oyun zevkleri göz önüne alındığında; yetişkin ve şiddet unsuru sayılacak içerikler sence sorun mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Counter Strike: Global Offensive!

Counter Strike: Global Offensive!

Sen kesinlikle Counter Strike dünyası için yaratılmışsın! Yeteneğini bilgisayar karşısında segilemeyi tercih edenlerdensin. Rekabet ruhu senin vücudunu ele geçirmiş resmen. Gerçekten de bu oyunun dünyasında yer alsaydın rakiplerine kâbus olurdun. Senin için oyunda birini öldürmek basit bir matematik işlemi gibi..

PUBG!

PUBG!

Sen bir oyun olsaydın kesinlikle PUBG olurdun! Oyunun bir anlatısının, hikâyesinin olması hiç önemli değil, yeter ki hayatta kalmak için elinde yeterli teçhizat olsun... Sonra yaslan arkana. Kocaman bir arena düzinelerce rakip... 21. yüzyılın gladyatörü müsün be mübarek? Önüne gelen her kimse acımıyorsun, tıpkı ölüm-kalım mücadelesi veren güneşin alnında kızgın kum üstünde engelleri birer birer aşan Romalı gladyatörler gibi. Hayatta kalmak, rakiplerini saf dışı bırakmak senin hayat ilken olmuş artık.

GTA!

GTA!

Sen kesinlikle GTA dünyasına aitsin! Oh! Her şey serbest. Alabildiğine kocaman bir dünya ve özgürce koştur dur. Yetmedi mi? Araba çal! Yetmedi mi? Uçak sür! Yetmedi mi? Traffikten mi bunaldın? Yayalara, arabalara çarp! Ne de olsa masrafın olmayacak. En kötü başka bir araç (ç)almak için etrafta pır dönersin. Oynaddığın karakter dayak mı yiyor sürekli? Kendini geliştir, insanları pataklayan sen ol! Aklına gelebilecek her türlü standart üstü eğlence anlayışını tatmak için can atıyorsun. GTA kesinlikle senin dünyan! :)

League of Legends!

League of Legends!

League of Legends dünyası tam senin için yaratılmış! Türlü fantastik karakterlerle ait olduğun dünyada kendi alanını savunmak için hayatının mücadelesini vermeye hazırsın.

Metal Gear Solid!

Metal Gear Solid!

Sen Metal Gear Solid dünyasına ait olurdun! Hayatında etrafındakileri korumak için katlanamayacağın acı yok. Hem bedenen hem zihnen her türlü zorluğa dayanacak bir askersin. Kıymeti bilinmeyen, ama aslında dünyada bir çok kötülüğün önüne geçmiş 'meçhul' askerler gibisin.

Witcher!

Witcher!

Sen Witcher dünyasına ait olurdun! Açık bir dünya, atın ve kılıcın. Bir lider sayılabilecek kadar yeteri karizmaya sahip bir karakter. Sen dışlanmış biri olarak bu hayatta mesleğini onuruyla icra ettirmeye çalışan ender kişilerden olurdun. Yolunu iyilikten ayırmamaya devam et! Çünkü her ne kadar dışlanmış olsan da sevilmiyor olsan da değerini bilenler var. Savaşmaya devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
303
112
96
42
31
28
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?