Görüş Bildir
Haberler
Uygun Fiyata Telefon Almak İsteyenlere: Tam Bir Fiyat/Performans Ürünü Olan 8 Kaliteli Telefon

etiket Uygun Fiyata Telefon Almak İsteyenlere: Tam Bir Fiyat/Performans Ürünü Olan 8 Kaliteli Telefon

Selluka
18.09.2022 - 14:12

Mevcut ekonomik şartlar ve teknoloji ürünlerinin dolar endeksli fiyatlanması nedeniyle bütçesi kısıtlı olanlar için alınabilecek cep telefonu seçenekleri daralıyor. Yine de ekonomik olsun derken kaliteden vazgeçmek olmaz. 

 Kullanıcı dostu olduğu kadar bütçe dostu olmasıyla da size avantaj sağlayacak bir cep telefonu almayı düşünüyorsanız bu içerik tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Samsung Galaxy A32

1. Samsung Galaxy A32

Dörtlü arka kamerasıyla yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekmenize imkan tanıyan Samsung Galaxy A32, uzun pil ömrüyle avantaj sağlayan bir fiyat performans ürünü. Bunun dışında 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde aynı anda birden fazla uygulamayı kullanabilirsiniz. Pil, sıcaklık ve bellek optimizasyonu sağlayan Game Booster özelliğiyle de oyun oynamak için ideal.

2. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

2. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Tasarımı ve özellikleri bakımından uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 9 Pro'nun yapımında Gorilla Glass 5 cam kullanmıştır. 6.67 inç ekran boyutu, 4 arka ve 1 ön kameraya sahiptir. Xiaomi'nin en çok tercih edilen modellerinden biridir.

3. Casper VIA X20

3. Casper VIA X20

En son teknolojiyle tasarlanan Casper VIA X20, canlı ve parlak renklere sahip ekran kalitesiyle öne çıkan modellerden biri olarak listemizde yer alıyor. Ana kamerası 48 MP olmak üzere ultra netlik sağlayan 4'lü AI kameralar sayesinde harika fotoğraflar çekebileceğiniz bir cihaz. Bununla birlikte güçlü performansıyla arka planda 80 uygulama çalıştırma imkanı tanıyor.

4. Oppo Reno 4 Lite

4. Oppo Reno 4 Lite

Son zamanların yükselen orta segment cep telefonu markaları arasında yer alan Oppo, bu modeliyle kullanıcılara uygun fiyata yüksek performans vaat ediyor. Yapay zeka teknolojisine sahip 6 kamerasıyla farklı modları kullanarak profesyonel çekimler yapabilirsiniz. 5 dakikalık şarj ile 2 saat konuşma süresi olan cihaz, süper güç tasarruf modu ve güçlü bataryasıyla da avantaj sağlıyor.

5. General Mobile GM 22 Pro

5. General Mobile GM 22 Pro

Üstün özellikleriyle birlikte satış fiyatının uygun olmasıyla öne çıkan General Mobile GM 22 Pro, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz modeller arasında. Estetik tasarımı ve emsallerine göre güçlü donanımıyla dikkat çeken cihaz, 108 MP ultra net kamera sistemiyle yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Samsung Galaxy M52 5G

6. Samsung Galaxy M52 5G

Qualcomm Snapdragon 750G yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile desteklenen Samsung Galaxy M52, Li-Ion 4500 mAh bataryaya ve 1080x2400 piksel kameraya sahip. 5G bağlantı, çift sim kart desteği ve 8 çekirdekli güçlü işlemcisiyle cazip seçenekler arasında yer alan modelin siyah, mavi ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

7. Samsung Galaxy A03s

7. Samsung Galaxy A03s

Bu telefon listedeki en uygun fiyatlı modeller arasında bulunuyor. Telefonda 6.5 inç boyutunda bir PLS ekran görmek mümkün. Bu ekranın çözünürlüğü ise HD+ olarak ifade ediliyor. 270 PPI piksel yoğunluğu ve 60 Hz ekran yenileme hızı da ekranın teknik özellikleri arasında yer alıyor. Samsung Galaxy A03s, MediaTek tarafından geliştirilen Helio P35 işlemciye sahip. 2,3 GHz CPU hızı bulunan cihazda 3/4 GB RAM ve 32/64 GB depolama alanı seçeneği de yer alıyor. Ayrıca 1 TB’a kadar hafıza kartı desteği bulunduğunu da söylemek gerek.

8.

8.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara Kalaycı

Oppo A91 i de incelemenizi tavsiye ederim. Türkiye'de satıştayken almıştım bu telefonu bana göre tam bir fiyat performans ürünü iPhone'un kamerasıyla yarışıy... Devamını Gör

Ali Ateş

Bu devirde artık telefon alınmaz oldu elindekine sahip çıkacak mecbur..