Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Semra Dinçer'in Cenazesinde Büyük Vefasızlık! Sanat Camiasından Kimse Katılmadı...

Oyuncu Semra Dinçer'in Cenazesinde Büyük Vefasızlık! Sanat Camiasından Kimse Katılmadı...

GNS
02.11.2021 - 18:10

Usta oyuncu Semra Dinçer 2 senedir mücadele ettiği akciğer kanseri dolayısıyla dün hayatını kaybetti. Severlerini yasa boğan ünlü dizi ve sinema oyuncusu için Ankara Sincan'da Osmaniye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Semra Dinçer'in ailesi, arkadaşları ve diğer yakınları hariç kimse katılım göstermedi. Selma Dinçer sevenlerinin düzenlediği cenazeyle Ankara'da toprağa verildi. Sanat camiasından kimsenin bulunmadığı tören 'büyük vefasızlık!' dedirtti. Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Güney, İstanbullu Gelin, Görüş Günü Kadınları gibi televizyon dizileriyle tanınan Semra Dinçer 2 senedir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Ankara'da düzenlenen cenaze törenine sanat dünyasından kimsenin katılmayışı dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Sanat Camiasından Kimse Yoktu

Sanat Camiasından Kimse Yoktu

Cenazeye, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve sanatçı Haluk Levent çelenk gönderirken, sanat dünyasından katılım olmaması dikkat çekti. Dinçer'in cenazesi, öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrası Osmaniye köyü mezarlığında toprağa verildi.

Tabutu Açıktı

Tabutu Açıktı

Cenazede dikkat çeken diğer ayrıntı naaşın taşındığı tabutun açık olmasıydı. Köyün muhtarı Mustafa Çetin, özellikle Ankara'ya bağlı köylerde sal denilen açık kapaklı tabutun kullanıldığını belirterek,' Cenaze, camiye normal kapalı tabutla geldi. Rahmetlinin ailesi, naaşı sal denilen açık tabuta aktardı. Bu köylerde her zaman yapılır. Normal tabutlarda omuzda taşımak için sap yoktur. Sal da ise vardır. Aile bireyleri cenazeyi bu şekilde mezarlığa kadar rahat taşır. Olayın başka bir sebebi yok' dedi.

Kariyerinde Pek Çok Projede Yer Aldı

Kariyerinde Pek Çok Projede Yer Aldı

1965 Ankara doğumlu Semra Dinçer, birçok dizi ve sinema filminde rol almıştı. 'Kuzey Güney' dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandıran Dinçer, 'Kaybolan Yıllar', 'Martılar ve İstanbul', 'Cinayet Masası', 'Yolun Sonu', 'Geniş Zamanlar', 'Kavak Yelleri', 'İstanbullu Gelin' yapımlarında da yer almıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın