Görüş Bildir
Haberler
Üşengeçliğinize Rağmen Harika Görünmenizi Sağlayarak Motivasyonunuzu Yükseltecek 8 İpucu

etiket Üşengeçliğinize Rağmen Harika Görünmenizi Sağlayarak Motivasyonunuzu Yükseltecek 8 İpucu

Rinascita
07.12.2019 - 08:45

5 dakika içerisinde dışarı çıkmaya hazır  hale gelebilmek, gün boyu saçınızın harika gözükebilmesini sağlamak ve pahalı güzellik ürünlerine para harcamak istemiyorsanız, sizin için hazırladığımız ipuçlarına göz atmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Takma kirpik nasıl kullanılmalı?

1. Takma kirpik nasıl kullanılmalı?

Takma kirpiklerinizi kullanmadan önce, kirpiği bir fırçanın veya rimel tüpünün üzerine yarım daire yapacak şekilde sarın. Bu gerekli eğimi elde etmenize yardımcı olacak ve kirpik uçlarının farklı yerlere bakarak gününüzü zehir etmesini engelleyerek, her şeyi kolaylaştıracaktır.

2. Simli ojeleri çıkartmak zor mu geliyor?

2. Simli ojeleri çıkartmak zor mu geliyor?

Bu tip ojeleri çıkarmak genelde can sıkıcı bir hal alır. Hem kayda değer bir zaman alırken bir yandan da tırnağınıza çoğu zaman zarar verirsiniz. Bu sorunun önüne geçmek için, ojeyi tırnağınıza sürmeden önce ağaç tutkalı veya beyaz tutkal olarak geçen bu tutkalı ince bir katman halinde sürmek ojenizi çıkarırken size inanılmaz bir kolaylık sağlayacaktır. Sonrasında törpü veya ince bir materyalle ojeyi alt katmanından kaldırmanız mümkün.

3. Tel tokaları saçınızda, güvenle nasıl tutarsınız?

3. Tel tokaları saçınızda, güvenle nasıl tutarsınız?

İlk yöntem bir çoğumuzun kullandığı gibi tokanın kıvrımlı ucundan tutmak ve saçın yönüne ters bir şekilde tokayı yerleştirmektir. İkinci bir yöntem ise, tokanın üzerine biraz saç spreyi sıkın. Bütün yapmanız gereken bu, gerçekten sorunlar bir anda bitiyor.

4. Cildinizi aşırı yağlanmadan nasıl korursunuz?

4. Cildinizi aşırı yağlanmadan nasıl korursunuz?
4. Cildinizi aşırı yağlanmadan nasıl korursunuz?

Yağlı bir cildiniz varsa ya da yazın ortasında iseniz, muhtemelen cildinizin parlaklığından bir miktar kurtulmak istersiniz. Kozmetik mağazalarında bulunan özel mendilleri tercih edebilir ya da sadece tuvaletlerde bulunan oturma kağıtlarını kullanabilirsiniz. Bu işlem cildinizdeki yağı, pahalı mendillerin yaptığı kadar etkili bir şekilde temizlerler.

5. Dudaklarınızı nasıl daha dolgun gösterirsiniz?

5. Dudaklarınızı nasıl daha dolgun gösterirsiniz?

Dudaklarınızın bir yandan doğal bir yandan da dolgun gözükmesini istiyorsanız nane yağı kullanın. Birkaç damla kullanmanız yeterli olacaktır, ancak kalıcı bir çözüm de değildir. Bir de unutmadan, alerjik olabilme ihtimaline karşı dikkatli olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Makyaj temizleme mendili yerine neler kullanılabilir?

6. Makyaj temizleme mendili yerine neler kullanılabilir?

Pahalı makyaj temizleme mendillerinin ezeli rakibi, hem daha uygun hem daha gerçek. Sıradan bebek mendilleri! Gayet iyi bir şekilde yüzünüzü temizlerken, aynı zamanda sudan ucuzdur kendileri.

7. Kusursuz bir eyeliner nasıl çekilir?

8. Takma kirpikleri nasıl muhafaza etmeliyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
57
17
13
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bu kadar anlamsız makyaja gerek yok saçmalayıp yüzünüze bir kilo makyaj yapmayın

pembesusamuru1

eğer takma kirpikler, simli ojeler ve koyu rujlardan oluşan abartılı bir makyaj rutinine sahip değilseniz burda işinize yarayan bir bilgi yok. ayrıca bebek p... Devamını Gör

Booşverrr

Şunu belirtmek isterim ki gün için de çok fazla makyaj yapmayın eğer yapıyorsanız kalite ürün kullanın yine de abartmayın Allah herkesi güzel yaratmış kusurl... Devamını Gör