Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Şimdiden Uyguladığı ve 2018'de Çok Moda Olacak 12 Saç Stili

Ünlülerin Şimdiden Uyguladığı ve 2018'de Çok Moda Olacak 12 Saç Stili

Fulin
31.12.2017 - 11:27

Malum, moda ve güzellik trendleri genellikle ünlülerden yayılıyor. Kitleleri etkileme gücüne sahip ünlüler saç stilistlerinin yönlendirmesiyle 2018 saç trendlerini uygulamaya başladı bile. Gelin, bu yıla damgasını vuracak saç modelleri ve renklerine bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dibi çıkmış sarı.

1. Dibi çıkmış sarı.

Selena Gomez'in ilk kez denediği bu model aslında bir süredir ünlüler dünyasını kasıp kavuruyor. Bu yıl dip boyası derdinden kurtulmak için iyi bir sebep.

Ayrıca bakınız 👇

2. Sıcak sarı.

2. Sıcak sarı.

Bir süredir soğuk sarı tonları moda ve kuşkusuz abartılmadıkça sıcak tonlardan daha doğal duruyorlar. Ancak her yerde aynı tonları görmekten sıkılan saç stilistleri, tıpkı Emma Roberts'ta olduğu gibi sıcak sarı tonlarını geri getiriyorlar. Bej, fildişi gibi tonları bu yıl sıkça göreceğiz.

Saç rengini koyulaştırmak isteyen sarışınları ise şöyle alalım 👇

3. Kısa saç.

3. Kısa saç.

Dünyada ve ülkemizde ünlü temsilcileri giderek artan kısacık saç uygulaması cesaret isteyen bir model. Sıla gibi yüz tipine uygun bir kesim yaptırmak önemli.

Daha fazla fikir edinmek isterseniz 👇

4. Çene hizası.

4. Çene hizası.

Kısa bob da denilen çene hizası kesim hacimli saçlılar için gerçekten hem pratik, hem de havalı bir model.

5. Beyaz

5. Beyaz

Yılların popüler gri saç trendi biraz açılarak daha beyazımsı tonlara doğru gitti. Ariana Grande'nin de uyguladığı bu renk belki de tüm saç renkleri arasında en zor elde edileni. Saçın beyaza kadar açılma işlemi oldukça yıpratıcı olabilir, sonrasında korumaya çalışmaktan bahsetmiyoruz bile.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Buz mavisi.

6. Buz mavisi.

Beyaz saçı korumak için yapılan cilalar ve kullanılan mavi ve mor şampuanlar saçta mavi ışıltılar bırakıyor. Bir süredir beyaz saçla gördüğümüz Kim Kardashian da bu durumu bir trende çevirdi. 2018'de renkli saç dünyasında en çok açık mavi saçlar göreceğiz.

7. Perçem.

7. Perçem.

Bundan neredeyse 10 yıl önce moda olan perçemler Jennifer Lopez sayesinde dönüyor. Yüzü yumuşatan ve kullanması kakülden kolay olan perçemi denemenin tam sırası.

8. Rapunzel.

8. Rapunzel.

Uzun, düz saçlar 2018'de altın çağını yaşayacak. Fahriye Evcen'in uzun zamandır tercih ettiği popüler model yüzünden çıt çıt saçların da geri döneceğini tahmin etmek zor değil.

Daha fazlası için 👇

9. Kıvırcık.

9. Kıvırcık.

Uzun süredir moda olan dalgalı saçlar yerini kıvırcığa bırakıyor. Aslı Bekiroğlu gibi doğal kıvırcık saçlarınız yoksaince maşalardan veya vigoyla kurutma gibi daha doğal görüntü veren yöntemlerden yardım alabilirsiniz.

10. Lob.

10. Lob.

Long of bob'un kısaltması olan bu saç kesimi o kadar sevildi ki, kendisini önümüzdeki yıl da sıkça göreceğiz. İdeal bir boyda ve kullanması kolay olan bu modeli kestirmek için kendinizi bir profesyonele teslim etmelisiniz.

Daha fazla ilham için 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hacim.

11. Hacim.

Hacimli fön bu yıl geri dönecek trendler arasında. Serenay Sarıkaya gibi dipten hacimli saçlar için büyük bigudiler ya da fön fırçaları kullanılabilir.

Hacimli saçlar için bir diğer yöntem de perma 👇

12. Islak.

12. Islak.

Islak saçlar yıllardır geri dönmeye çalışıyor ancak günlük kullanım için oldukça iddialı olduğu için pek sık karşımıza çıkmıyor. Kendall Jenner gibi daha hafif versiyonları uygulanabilir. Bu görünüm toplu saça da yakışıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
72
61
14
12
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylul

Yani her çeşit saç moda :D

Merve Yilmaz

kisaca butun sac modelleri

doodtss

saymadığınız kalmadı sanırım