Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Buram Buram Reklam Aşkı Yaşadığı İddia Edilen İlişkilerine Şöyle Bir Hayretle Baktık

Ünlülerin Buram Buram Reklam Aşkı Yaşadığı İddia Edilen İlişkilerine Şöyle Bir Hayretle Baktık

Sevda Demirel homofobik açıklamalarına rağmen cinsiyet geçiş operasyonu olan Doruk Doğrusöz ile birlikte deniyor ama sizce bu ne kadar gerçek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ece Gürsel - Hıncal Uluç

1. Ece Gürsel - Hıncal Uluç

Hıncal Uluç'un 'Sweetheart' diye hitap ettiği Ece Gürsel, o zamanlar daha yeni tanınan bir mankendi. Bir süre sonra kendisinin de dile getirdiği gibi podyumların aranan mankeni olmuştu Ece. Yıllar sonra 'Hıncal ile sevgili değildik, babamın arkadaşı olur kendisi' diye de itiraf etmişti bu ilişkinin özünü.

2. Adriana Lima - Metin Hara

2. Adriana Lima - Metin Hara

Adriana Lima'yı 'Milli Yenge' olarak kabul etmemizi sağlayan bir ilişkiydi. Ancak başından beri pek kimseler inanmadı bu işin gerçek olduğuna. İkilinin yaşadığı aşk bir anda bitti ve herkes evlere dağıldı.

3. Asuman Krause - Emrah

3. Asuman Krause - Emrah

Bu ilişkinin reklam olduğunu biz söylemiyoruz, mankenlik ajansının sahibi Atilla Kaplakarslan söylüyor:

'Mesela Emrah yıllar önce manken Asuman Krause ile 50 bin dolar karşılığında bir kontrat imzaladı. Anlaşmaya göre; ikisi sevgiliymiş gibi yapacaktı. Emrah da bu sayede yeniden gündeme gelecek, Asuman da para kazanacaktı. Sonra birbirlerine gerçekten aşık oldular. Ama Asuman'ın bu ilişkiden kısa bir süre sonra Emrah'ın yeğeni Yaşar İpek'le de görülmesi tuhaftı tabii'

4. Kıvanç Tatlıtuğ - Meltem Cumbul

4. Kıvanç Tatlıtuğ - Meltem Cumbul

2009 yılında gerçekleşen bu aşkın reklam olduğu birçok kişi tarafından dile getirildi ama elbette kimse de çıkıp 'evet reklam aşkıydı' demedi. Hala daha bu ikilinin gerçek aşk yaşamadığını iddia eden çok fazla magazinci var.

5. Ebru Şallı - Sinan Akçıl

5. Ebru Şallı - Sinan Akçıl

Bu ilişkinin reklam olduğunun konuşulma sebepleri şunlardı. Ebru Şallı'nın yeni programı başlayacaktı ve Sinan Akçıl programa 101 adet gül göndermişti. Bu olay bir anda programın konuşulmasına sebep oldu. Keza Ebru Şallı da sosyal medya hesaplarından Sinan Akçıl'ın albüm tanıtımlarını gerçekleştiriyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin

6. Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin

Aşka olan inancınızı sarsmak istemeyiz ama bu iddialar o kadar çok konuşuldu ki, listeye almadan edemezdim. İddialara göre aslında ikilinin başka ilişkileri vardı ancak bir proje olarak birliktelerdi. Zaten sonrasında olaysız dağıldılar ve konu bir anda kapandı.

7. Deniz Seki - Faruk Salman

7. Deniz Seki - Faruk Salman

Hüsnü Şenlendirici'den ayrıldıktan sonra zor günler geçiren Seki, bir süre cezaevinde tutuklu kalmıştı. Bu esnada çocukluk arkadaşı olan iş adamı Faruk Salman ile nişanlandı. Her fırsatta çok mutlu olduklarını dile getiriyorlardı. Kameraların önünde çok fazla mutluluk pozu vermeleri ve ilişikinin kısa sürmesi reklam aşkı iddialarına sebep oldu.

8. Şahan Gökbakar - Merve Sevi

8. Şahan Gökbakar - Merve Sevi

Bir film galasında görüntülenen ikiliden daha sonra ses seda çıkmadı. Bu durum her iki tarafın da reklama ihtiyacı olduğu için birlikte göründükleri dedikodularının oluşmasına sebep oldu.

9. Bülent Ersoy - Armağan Uzun

9. Bülent Ersoy - Armağan Uzun

Bülent Ersoy'un reklama ihtiyacı olmadığını herkes bilir. Ancak Armağan Uzun, bu evliliği nasıl kabul ettiğini şöyle anlatmış:

'Bülent Ersoy ile yarışmada tanıştım. Benden hemen etkilendi. ‘Sana 10 puan verilmez mi’ diyerek ilk canlı performansımda bana 10 puan verdi.

Daha sonra kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, ‘Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun’ diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kişi daha sonra yine aradı. ‘Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et.

Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin’ gibisinden bir şeyler söyledi. O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim. Sonuçta bu tarz yarışmalara katılanların hiçbirinin durumu iç acıçı değil. Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter dedi'

10. Sevda Demirel - Doruk Doğrusöz

10. Sevda Demirel - Doruk Doğrusöz

Daha önce homofobik açıklamalarıyla gündeme gelen Sevda Demirel, cinsiyet geçiş operasyonunu tamamlayan İşte Benim Stilim yarışmacısı Doruk Doğrusöz ile deli gibi aşk yaşıyor. Bu aşkın gerçek olmadığının düşünülmesine tek sebep, Sevda Demirel'in 'eşcinsel olan kuzenimle görüşmüyorum, ondan utanıyorum' açıklamalarıydı.

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
59
23
18
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veli Durak

Kpss ile devlet memurluğuna uğraşıyorum, reklam aşkı gerek bana herhalde :)))

Ördekkaç

Ben hala Adriana ile Metin Hara ilişkisinin gerçek olduğunu düşünüyorum.

Sometimes

Banada öyle geliyor kim kimi reklam için kullansın dimi Metin in Adriana yı reklam için kiralamaya 7 sülalesi birleşse parası yetmez e Adriana da Metin i ned... Devamını Gör

Sema candelen

Yani bu doruk dogrusoz ruzgar erkoclar falan turk erkeklerinin genelinden bayagi yakisikli oldular hala sebebini sorguluyorum?