Görüş Bildir
Haberler
Ünlü YouTuber'larımızın İlk Videolarıyla Son Videoları Arasında Ne Kadar Değiştiklerini Gösteren 12 Karşılaştırma

etiket Ünlü YouTuber'larımızın İlk Videolarıyla Son Videoları Arasında Ne Kadar Değiştiklerini Gösteren 12 Karşılaştırma

Fulin
13.08.2018 - 12:22

YouTube ile hayatımıza giren isimler, aradan geçen yıllar içinde çok değişti. Şu an çok popüler olan YouTube yıldızlarının ilk videolarını hatırlayarak ne kadar mesafe katettiklerine bakıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygu Özaslan

1. Duygu Özaslan

'Itsmeduyguxo' olarak hayatımıza 2013'te yüklediği 'Favoriler' videosuyla giren Duygu Özaslan, geçen 5 yılın ardından en popüler makyaj YouTuber'larından biri oldu.

Son dönemde hakkında çok fazla estetik operasyon dedikodusu çıkan ünlü YouTuber, son videosunda bu konudaki soruları cevaplandırıyor.

2. Danla Biliç

2. Danla Biliç

İki yıl önce girdiği YouTube'ta kısa sürede en popüler isimlerinden biri olan Danla Biliç, ilk videosunda mezun olduğu okulun öğrencilerini hicvediyordu.

Popülerlik ile birlikte aldığı eleştirilerin de dozu artan Danla Biliç, geçtiğimiz haftalarda fazla kilolarından kurtulmak için tüp mide operasyonu geçirdi ve iyileşme döneminin ardından bununla ilgili bir video yayınladı.

3. Enes Batur

3. Enes Batur

Fenomen YouTuber'ın ilk videosu bu değildi ancak yüzünü ilk kez bu videoda göstermişti. Videoda Twitch yayınını duyuruyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aradan geçen yıllarda büyüyen ve hayran kitlesini de büyüten Enes Batur, son videosunda -110 derecelik bir odayı tecrübe ediyor.

4. Berkcan Güven

4. Berkcan Güven

Vine ile ünlenen Berkcan Güven, YouTube'a girdiği dönem çektiği ilk videoda yapacaklarını anlatarak başlamıştı.

Şu an en popüler YouTuber'lar arasında yer alan Berkcan Güven, son olarak bir şarkı yayınladı.

5. Orkun Işıtmak

5. Orkun Işıtmak

İlk videosu olmasa da yüzünü net bir şekilde ilk kez gösterdiği 2012 tarihli bu videoda Orkun Işıtmak biraz kendini ve kanalını tanıtıyordu.

Şöhreti yakalayan isimlerden biri olan Orkun Işıtmak şu sıralar bir filmde rol alıyor ve yüklediği son video da klasik bir YouTube challenge videosu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Reynmen

6. Reynmen

Yusuf Aktaş, ya da herkesin tanıdığı adıyla Reynmen, 2016 yılında halihazırda bir sosyal medya fenomeniyken YouTube kanalı açtığı için değişimi çok abartılı değil. İlk videosunda kendisini ve kanalını tanıtıyordu.

YouTube ile sahip olduğu şöhreti birkaç katına katlayan Reynmen son videosu ile çocukların hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyor.

7. Melodi Elbirliler

7. Melodi Elbirliler

2014'te yayın hayatına başlayan 'Melodi'nin Makyajı' kanalı ile tanınan Melodi Elbirliler, ilk videosunda nikahına hazırlanan bir arkadaşıyla vlog çekmişti.

Geçirdiği estetik operasyonla adeta farklı birine dönüşen Melodi Elbirliler son videosunda cilt bakım rutinini anlatıyor.

8. Duru Önver

8. Duru Önver

2016'da açtığı kanalında anlattığı anılar ile kısa sürede konuşulan bir isim haline gelen Duru Önver, kanalını ilk olarak arkadaşı Kutluhan Polat ile ortak bir kanal olarak açmıştı. İlk videoları daima birlikte olacakları mesajını verse de, kısa süre içinde yollarını ayırdılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yoluna tek başına devam eden Duru Önver, son videosunda yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler veriyor.

9. Cansu Akın

9. Cansu Akın

İki yıl önce 'Pineapplepie blog' olarak açtığı kanalının ilk videosu klasik bir hazırlanma rutini videosuydu.

Geçen zaman içinde başarıyı yakalayan isimler arasında yer alan Cansu Akın, son videosunda favori ürünlerini anlatıyor.

10. Furkan Yaman

10. Furkan Yaman

2001 doğumlu genç YouTuber, 3 yıl önce açtığı kanalıyla ekran önünde büyüdü diyebiliriz. Oyun videoları yayınlayan YouTuber'ın ilk videosu da soru-cevap formatındaydı.

Şu an en popüler isimler arasında yer alan Furkan Yaman'ı son olarak GTA 5 oyununu oynarken görüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Melisa Beleli

11. Melisa Beleli

İsviçre'de yaşayan 20 yaşındaki YouTuber, 15 yaşından beri YouTube'ta olmasına rağmen Türkçe kanalını 3 yıl önce kendini tanıttığı bu video ile açmıştı.

Şu sıralar Londra'da yaşayan YouTuber'ın son videosu bir günlük hayat vlogu.

12. Gökçe Yıldırım

12. Gökçe Yıldırım

Kanalını 3 yıl önce Amerika'da yaşarken 'gokceslife' adıyla açan Gökçe Yıldırım ilk videosunda saç uzatma macerasını paylaşıyordu.

Şu an Türkiye'de yaşayan YouTuber, geçirdiği üç burun operasyonunun ardından farklı bir görünüme kavuştu. Son videosu ise hızlı bir hazırlanma videosu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
123
94
57
55
31
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ruhi çenet ülkenin ilk youtuberlarından adamı koymamışsınız dicem de hiç değişmedi ki yüzündeki sivilceler bile aynı hahahha neyse zaten adamın kalitesi var ... Devamını Gör

Deborah Crimson

kesinlikle Ruhi iyi bir araştırmacı ve kurgucu, ha onu desteklerim mesela adam cidden emek sarfediyor araştırıyor kurguluyor metin yazıyor, kendisini tebrik ... Devamını Gör

WHOAMI

akıllı çocuklar hepsi boş kitleyi kullanarak piyasadan iyi para kaldırıyorlar :)

tirthanim

Bu şarlatanların saygı gördüğü canan Karatay gibi profesör doktorun dalga geçilip hakaret edildiği ülkeye Türkiye denir