Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu ve Manken Megan Fox Kimdir? Megan Fox Kaç Yaşında ve Nereli? Kimle Evli?

Ünlü Oyuncu ve Manken Megan Fox Kimdir? Megan Fox Kaç Yaşında ve Nereli? Kimle Evli?

Vaveyla
27.04.2022 - 17:34 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 17:38

Oyunculuğundan çok güzelliğiyle ön plana çıkan Megan Fox kimdir? 2020 yılında oyuncu Brain Austin Green'den boşanan Megan Fox yaptığı sıra dışı açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Özel yaşamı dışında kaç yaşında ve nereli olduğu merak edilen Megan Fox yarattığı gündemlerle adından sıkça söz ettiriyor. Machine Gun Kelly'yle olan birlikteliğinin de sevenleri tarafından merak edilmesi, 'Megan Fox evli mi?' sorusunu da beraber getiriyor. O zaman daha fazla vakit kaybetmeden detaylara geçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Megan Fox Kimdir?

Megan Fox Kimdir?

Tam adı Megan Denise Fox olan Amerikalı güzel, oyunculuk dışında mankenlik ve yapımcılık da yaptı.

16 Mayıs 1986 tarihinde dünyaya gelen Megan Fox çok küçük yaşlarda dans ve tiyatro eğitimi almaya başlamıştır. Güzel oyuncu, 13 yaşından sonra adım attığı mankenlik kariyerinde de birçok ödül kazandı.

Dünya çapında tanındık bir hale gelmesi ise herkesin bildiği Transformers serisinde canlandırdığı Mikaela Banes karakteriyle mümkün oldu.

Megan Fox Nereli?

Megan Fox Nereli?

Bugün 35 yaşındaki Amerikalı oyuncu Megan Fox, Oak Ridge, Tennessee'de doğdu. Anne ve babasının boşanması sonrası kız kardeşiyle birlikte doğduğu yerden Florida'ya taşındıklarında 10 yaşındaydı.

Ortaokul yıllarını Morningside Academy'de geçiren Fox, lise öğrenimini St. Lucie West Centennial Lisesi'nde tamamladı.

Megan Fox Kimle Evli?

Megan Fox Kimle Evli?

Oyunculuğu dışında özel yaşamıyla da gündem yaratan Megan Fox, 2010 yılında evlendiği oyuncu Brian Austin Green'le 3 tane çocuk sahibidir. 

2020 yılında eşinden boşanan Megan Fox, yakın zamanda birlikte olduğu Rapçi Machine Gun Kelly'yle nişanlandıklarını duyurdu.

2010 yılında Eminem ve Rihanna'nın klibinde rol alan oyuncu, Rihanna'yla aşk yaşadığı söylentileri olmuştu.

Biseksüel olduğunu söyleyen güzel oyuncu herkesin de biseksüel olarak dünyaya geldiğini savunmuştu. Bu demeçlerden sonra nişanlısı olduğu Machine Gun Kelly'yle birbirlerinin kanlarını içtiğine dair açıklamalar yaparak dünyanın gündeminde yer aldı.

Ünlü Oyuncu Megan Fox Hangi Filmlerde Rol Aldı?

Ünlü Oyuncu Megan Fox Hangi Filmlerde Rol Aldı?

Güzel oyuncu Megan Fox oyunculuk kariyerine 2001 yılında Holiday in the Sun filmiyle başladı.

2007'de başlayan Transformers serisinin ilk filmine kadar toplam 3 filmde yer alan Fox, Transformers filmiyle dünyaca tanınan bir isim haline geldi.

Bunun dışında Jennifer's Body (2009), Frends with Kids (2011), Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) gibi filmlerde canlandırdığı karakterlerle de filmografisini genişletti.

Bu İçeriklere de Göz Atabilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın