Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Olmadan Önce Yolu Genelevden, Striptiz Kulübe Kadar Düşen Ünlü İsimleri Duyunca Hayret Edeceksiniz!

Ünlü Olmadan Önce Yolu Genelevden, Striptiz Kulübe Kadar Düşen Ünlü İsimleri Duyunca Hayret Edeceksiniz!

bathsheba
07.01.2022 - 17:08

Brad Pitt'ten, Lady Gaga'ya ünlü olmadan önce yolu enteresan yerlerden geçen ünlüler için buyurun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cardi B

1. Cardi B

Cardi B, bugünkü zenginliğine kavuşmadan önce dolar kazanmak için dans ediyordu. Cardi kariyerine 18 yaşındayken direk dansı yaparak başladı. Bu iş sayesinde hayatını devam ettirebiliyordu fakat 2015 yılında kariyerinin başka boyutlara gitmesini istemediği için striptiz mesleğini bıraktı.

2. Chris Pratt

2. Chris Pratt

Pratt'in şöhretine kavuşmadan önce striptizci olduğunu biliyor muydunuz? Chris Pratt, Buzzfeed ile yaptığı bir röportajında Hawaii'de bir kamyonetin içerisinde yaşarken para kazanmak için soyunduğunu anlatmıştı. Ve şunları dile getirmişti;

'Soyunmayı hep sevdim. Özgürdüm ve bu işin bana kara kazandıracağını düşündüm. Çok iyi bir dansçı değildim bu yüzden çalıştığım yerde parlayamadım.'

3. Lady Gaga

3. Lady Gaga

Lady Gaga ödüllü bir şarkıcı olmadan önce, burlesque dansçısı olarak Manhattan'da çalışıyordu. Gaga geçtiğimiz senelerde para kazanmak için soyunduğunu ve dans ettiğini belirtmişti.

4. Mark Consuelos

4. Mark Consuelos

Riverdale’ın ünlü yıldızı Mark Consuelos da ünlü bir oyuncu olmadan önce striptizci olarak çalışıyordu. Eşi Kelly Ripa ise para kazanmak için kocasının yaptığı her şey ile gurur duyduğunu söylemişti.

5. Blac Chyna

5. Blac Chyna

Blac Chyna ünlü olmadan önce Miami'nin ünlü King of Diamonds kulübünde striptizci olarak çalışıyordu. Aslında oğlunun babası Tyga ile orada çalışırken tanışmıştı. Blac kariyeri bugünki halini almasaydı, hala striptizci olarak çalışıyor olacağını da daha önce belirtmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Brad Pitt

6. Brad Pitt

Herkesi en çok şaşırtan isimlerden bir tanesi de Brad Pitt. Üniversite yıllarında Pitt de dans ederek para kazanan isimlerden bir tanesi. Kadınlar için olan etkinliklere katılarak striptiz yapıyormuş o dönemlerde. Hatta 21 yaşında tamamen çıplak olduğu bir dans etkinliğine de katılmış.

7. Channing Tatum

7. Channing Tatum

Karizması ile gören herkesi büyüleyen Channing Tatum geçmişte ünlü olmadan önce, direk dansı yapıyormuş. O günlerini pek severek anlatmasa da, gecede 150 dolar kazandığı oluyormuş.

8. Carmen Electra

8. Carmen Electra

Carmen Electra 90'ların başında bir striptizciydi. Daha sonrasında genelevden teklif aldığını belirten Electra, bu teklifi kabul etmemiş.. Aktris yıllar sonra kendi imzası olan striptizci direkleri ve striptiz fitness videoları koleksiyonu yayınladı.

9. Amber Rose

9. Amber Rose

Amber Rose, striptizci olduğu günleri hayatının en güzel günleri olarak anlatıyor. 2015 yılında Cosmopolitan'a ilk kez 15 yaşındayken striptiz yapmaya başladığını, ancak kısa sürede bunu yapamayacağını fark ettiğini söylemişti. 18 yaşında vücuduna alıştıktan sonra tekrar denedi ve 25 yaşına kadar devam etmişti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
15
8
6
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atilla Atilla

ah amber ahhh🔥🔥🔥