Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Modele Sosyal Medyadan Tepki Yağıyor! Estetik Ameliyatlı Hali Olay Oldu...

Ünlü Modele Sosyal Medyadan Tepki Yağıyor! Estetik Ameliyatlı Hali Olay Oldu...

GNS
09.11.2021 - 19:24

İran asıllı sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda model Gorgeous Pani paylaştığı fotoğraflarla olay oldu. Estetik müdahale yaptıran ve bunu gizlemeyen, aksine ameliyatlı hallerini takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaşan Pani, Instagram kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Paylaşımlarını ve fenomenin kendisini beğenen takipçilerin yanı sıra kendisini her açıdan eleştirenlerin de bulunduğu sosyal medyada gelen yorumlara dayanamayan Pani isyan etti. İşte Gorgeous Pani'nin takipçilerine isyan dolu cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada paylaşımlarıyla olay olan İran'lı model Gorgeous Pani estetik müdahaleli fotoğrafını paylaşınca eleştiri yorumlarının ardı arkası gelmedi. 'Kaç estetik yaptırdım sayamıyorum' açıklamalarında bulunan Pani, gelen eleştirilere dayanamayıp sosyal medyadan takipçilerine cevap verdi.

Yorumlara Alışmak Zor

Yorumlara Alışmak Zor

Sosyal medya hesabında paylaştığı seksi fotoğraflar ile popüler olan İranlı model Pani, zamanla kendi markasını kurdu. İran doğumlu olan fakat Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşayan güzel, estetikleri ile ilgili gelen yorumlara sessiz kalmadı. Gorgeous Pani, tam zamanlı olarak sosyal medyadan para kazandığını, özellikle estetik ameliyatları nedeniyle olumsuz yorumlar aldığını ve bu yorumlara alışmanın zor olduğunu ifade etti.

Nefretten Çok Sevgi Yaşıyorum

Nefretten Çok Sevgi Yaşıyorum

‘mrsgoodlifepani' hesabında paylaştığı cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren Pani, şu açıklamayı yaptı:

“Bir yılın ardından o kadar çok işbirliği ve modelleme isteği aldım ki o zamandan beri Instagram benim tam zamanlı işim oldu. Kariyerim çok kazançlı, aksi takdirde güvenli ve iyi bir işten vazgeçmezdim. Yabancılar tarafından eleştirilmeye veya nefret edilmeye alışmanın zor kısmı. Yıllar sonra sosyal medyada olumsuzluklarla başa çıkmak hala o kadar kolay değil ama neyse ki nefretten çok sevgiyi yaşıyorum”

İranlı Modelin Cesur Paylaşımlarından Bazıları

İranlı Modelin Cesur Paylaşımlarından Bazıları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın