Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İsimlerin Vücutlarında Taşıdıkları Dövmelerin Ardındaki Hikayeleri Öğrenince Epey Şaşıracaksınız!

Ünlü İsimlerin Vücutlarında Taşıdıkları Dövmelerin Ardındaki Hikayeleri Öğrenince Epey Şaşıracaksınız!

bathsheba
11.11.2020 - 12:36

Kıvanç Tatlıtuğ'ın 'Only Allah Can Judge Me!!!' dövmesini eklemedik, onu zaten biliyorsunuz. 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lily Collins

1. Lily Collins

'Emily in Paris'i izleyen herkes Lily Collins'e bir miktar hayran olmuştur. Lily'nin ayağında bulunan dövmenin de özel bir anlamı var. 'Love, Rosie' isimli filmin çekimlerinden sonra yaptırdığı dövmede 'Bu çiçeğin doğası açmaktır.' yazıyor. Lily'ye göre ise dövmesi aslında şu anlamı taşıyor: 'Narin görünüyor olsam da bir gül kadar güçlüyüm.'

2. Rihanna

2. Rihanna

Rihanna'nın aslında birçok dövmesi var ve hepsinin birer anlamı var. 'Never a failure. Always a lesson' (Asla başarısızlık değil. Her zaman bir ders.) yazan bir dövmesi var. Dövme tersten yazıyor bunun nedeni ise Rihanna aynaya baktığı zaman onu düz okuyabiliyor.

3. Sophie Turner

3. Sophie Turner

Sophie Turner'ın vücudu minimalist dövmelerle dolu. Parmağında ise bir tane 'G' harfi var. Bu harf Sophie'nin büyük babasını temsil ediyor. Hayatı boyunca kendisine yol gösteren ve kahramanı olarak gördüğü büyük babasını parmağında taşımak istemiş.

4. Justin Bieber

4. Justin Bieber

Birçok dövmesi olan Justin Bieber'ın 'Better at 70' (70'de daha iyi) yazan bir dövmesi var. Justin bu dövmesini şöyle açıklıyor: 'Dövmenin fontu kötü olabilir ama benim için bir anlamı var. Hatalarıma, güvensiz hissettiğim anlara, ya da kaybettiğim boş zaman gibi hayatımdaki birçok şeye dönüp baktığım zaman daha da hızlı olmak istiyorum! Benim için 70 yaşında rahat edebilmek için şu an her gün çok çalışmam gerekiyor. Bu dövme bana bunu hatırlatıyor.'

5. Barış Arduç

5. Barış Arduç

Barış Arduç'un kolunda bulunan dövme ise bir kabilenin sembolü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendall Jenner

6. Kendall Jenner

Kendall'ın parmağında fark edilmeyecek kadar küçük bir dövme var. Bu dövme sadece bir beyaz nokta gibi gözükse de önemli bir mesajı var. Kendall'ın dövmesini yapan JonBoy bu konuda şunu söylüyor: 'Kendall bu dövmeyi her zaman küçük şeylerin çok önemli olduğunu hatırlamak için yaptırdı. Sahip olduğu hayatın içerisinde küçük mutlulukları atlamamak için de diyebiliriz.'

7. Billie Lourd

7. Billie Lourd

Billie Lourd bu dövmesini annesi Carrie Fisher'ı hatırlamak için yaptırdı. Çünkü aynı noktada annesinin de dövmesi vardı.

8. Zach Braff

8. Zach Braff

Oyuncu Zach Braff, yakın arkadaşı Nick Cordero'yu hep hatırlamak için bir dövme yaptırmış. Nick bir hastalık ile mücadele edip, yaşamını kaybettiği zaman hemen bu dövmeyi istemiş. Dövmedeki dans eden adam Zach'in arkadaşı.

9. Lady Gaga

9. Lady Gaga

Gaga'nın dövmesi ise 'Letters to a Young Poet' kitabından Almanca bir kısım. Dövmede ise tam olarak şu yazıyor: 'Gecenin en karanlık saatinde eğer yazmanız yasaklansaydı öleceğinizi kendinize itiraf edin. Ve cevabın köklerini saldığı kalbinizin derinlerine bakın, kendinize sorun, yazmam mı gerek?'

10. David Beckham

10. David Beckham

Her haline hayran olduğumuz Beckham'ın da vücudunda eşi ve çocuklarına hitaben yapılmış bir çok dövme var. Fakat bunlardan bir tanesi çok tatlı, kızının ilk çizdiği resimlerden bir tanesini vücuduna dövme olarak yaptıran Beckham her baktığında şükrettiğini dile getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Emma Watson

11. Emma Watson

Biliyorsunuz ki Emma Watson bir aktivist olarak dünyanın daha iyi bir yer olması için yapılan tüm hareketleri destekliyor. Hatta katıldığı hareketlerden biri olan #TimesUp'ın vücudunda dövmesi bile var. Bu hareket ise kadınların iş yerlerinde karşılaştıkları eşitsizliğin ortadan kalkmasına odaklanıyor.

12. Kylie Jenner

12. Kylie Jenner

Kylie Jenner'ın büyük annesi Mary Jo Shannon ile arasında derin bir bağ var. Bu bağı güçlendirmek isteyen Kylie de adını dövme yaptırmış. Kırmızı renkteki dövme ise büyük babasının el yazısı. Böylece her baktığında ikisini de hatırlamış oluyor.

13. İrem Derici

13. İrem Derici

İrem Derici, bundan yaklaşık 8 yıl önce Angelina Jolie'nin sıkı hayranlarından biriymiş, öyle ki Jolie'nin dövmesinin aynını sırtına kazıtmaktan bir an bile olsa tereddüt etmemiş.

14. Paris Jackson

14. Paris Jackson

Michael Jackson'ın anısını yaşatmak isteyen kızı Paris eline 'Bad' yazılı bir dövme yaptırdı. Dövmenin fontu ve rengi Michael'ın 1987 yılında çıkardığı albüm ile aynı.

15. Hadise

15. Hadise

Vücudunun pek çok yerinde dövmesi olan Hadise, ilk dövmesini kardeşleriyle beraber yaptırmış. Kolunda Roma rakamlarıyla birlikte 28 Aralık 2008 yazan Hadise, neden bu tarihi seçtiklerini açıklamıyor. Ensesinde ise 'kendi kanatlarıyla uçan kız' anlamına gelen 'alis volat propris' dövmesini taşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Drew Barrymore

16. Drew Barrymore

Drew Barrymore'un bileğinde bulunan bu tatlı dövmede kızları Olive ve Frankie'nin adları yazıyor. Bir sabah evden çıkmış ve yürüyüş yaparken gördüğü bir dövmeciye girip yaptırmış. O an yaptırma nedenini ise şöyle açıklıyor: 'Hayat çok planlanabilecek bir şey değil. Kızlarım benim için bu hayatı anlamlı kılıyorlar. O an içimden bunu yapmak geldi, dövmeme her baktığımda hayatı düşünmeden yaşamam gerektiğini hatırlıyorum.'

17. Buse Narcı

17. Buse Narcı

Oyuncu Buse Narcı, ensesinde bulunan 'Özcan' dövmesini 1999 yılında Gölcük'te ki depremde göçük altında kalarak hayatını kaybeden babasının ithafen yaptırmış.

18. Demi Lovato

18. Demi Lovato

Demi Lovato 2019 yılında büyük-büyük annesi 'Mimaw'ın dövmesini yaptırmıştı. Dövmeyi özel kılan ise Demi  büyük annesinin fotoğrafı çektirdiği yaşta 26 yaşında yaptırdı.

19. Neslihan Atagül Doğulu

19. Neslihan Atagül Doğulu

Neslihan Atagül'ün dudağının içerisinde yapılmış bir 'K' dövmesi var. Eşi Kadir Doğulu'ya ithafen yaptırdığı bu dövmenin bir anlamı var, aşklarının dudaktan kalbe dökülmesi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
28
17
16
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nesil Zülfikar

Emma’nın times up dövmesi o geceye özeldi sahte yani.