Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Aşkını Tahmin Ediyoruz!

etiket Ünlü Aşkını Tahmin Ediyoruz!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Hangisini tercih ederdin?

4. En yakın arkadaşınla hafta sonu planı olarak hangisini tercih ederdin?

5. Diyelim ki; en yakın arkadaşın, senin uzun zamandır hoşlandığın kişiyle sevgili oldu. Yine de arkadaşlığına devam eder iydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiçbir maddi kaygın olmasaydı, hayatını hangi meslekle geçirmek isterdin?

7. Son olarak partnerinde olmazsa olmaz dediğin bir özellik nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kıvanç Tatlıtuğ" çıktı!

"Kıvanç Tatlıtuğ" çıktı!

Ooo!.. Sana en iyisinin çıktığını söyleyelim öncelikle. Yalnız, zoru sevdiğini söylemek gerek. Çünkü bu adamın peşinden bir sürü kız koşuyor. Bunun reçetesi rahat davranmaktır diyeceğiz de, insanın Kıvanç gibi sevgilisi olunca deliler gibi kıskanması dünyanın en normal şeyi! Bu serseriyle zor ama aklını başından alacak bir şeyler yaşamaya hazır ol ve dil altı hapını da sürekli yanında gezdir ;)

"Mehmet Günsür" çıktı!

"Mehmet Günsür" çıktı!

Senin için en kritik kavram: bir. Bu hayata bir kere geliyorsun. Bir kere doğup, bir kere ölüyorsun. Eee senden de bir tane. Peki sana ünlülerden kim olur? Pek tabii ki, Mehmet Günsür. Çünkü ondan bir tane. Yalnız bu konuda senin formülün 1+1=2 değil, 1+1=1! Bu adam hem yakışıklı, hem de sadık! Çabuk nikah işlemlerine başla ve bu adamı kaçırma deriz. Bak daha hala duruyor. Çabuk :)

"Kerem Bürsin" çıktı!

"Kerem Bürsin" çıktı!

Vay vay vay!.. Şu anda seni öldürebilecek rahat 10 milyon insan var farkında mısın? Ama kim takar, sen kapmışsın Kerem'i :) Verdiğin cevaplara göre, sen serseri bir tip seviyorsun, seviyorsun ki Kerem çıktı. Ama senin sevdiğin bu serseri, kontrol edilebilir cinsten olmalı. Evet, dışarıdan umursamaz biri görünebilir; ancak içinde onulmaz bir romantik yatmakta. Bu arada muhtemelen dünyanın en güzel vücudu çıktı sana, daha ne istersin? Şanslı seni :)

"Aras Bulut İynemli" çıktı!

"Aras Bulut İynemli" çıktı!

Verdiğin cevaplara göre, sen hırçın, kafasının dikine giden, durulması zor tiplerden hoşlanıyorsun. Evet seninki hırçın olmasına hırçın, çılgın olmasına çılgın olmalı; ama söz konusu sen olunca durulmalı, süt dökmüş kediye dönüşmeli. Buna en uygun tip de Aras Bulut İynemli. Hem başarılı, hem yakışıklı.

"Merve Boluğur" çıktı!

"Merve Boluğur" çıktı!

Sen kesinlikle zor kadın seviyorsun. Senin peşinden koşan kadından anında soğuyor, ne kadar güzel olursa olsun ilgini kaybediyorsun. Senin bu karakteristik özelliğin ve yapacak hiçbir şey yok: Sen busun, bu zamana kadar da hep öyle oldu. Senin kadının, kaprisleriyle geceleri seni uyutmayacak, kafasının içindekileri anlamak gibi mülteci isteklerin olacak ara sıra. Acı çekmeye meyilli bir gönle sahip olan sana, Merve Boluğur yakışır zaten. Bol acılı günler diliyoruz efendim :)

"Farah Zeynep Abdullah" çıktı!

"Farah Zeynep Abdullah" çıktı!

Bu hayatta bazıları tek-eşlidir. Onlar önüne istediği kadar imkan çıksın, elinin tersiyle iter. Sen de tam olarak böyle birisin: Sadıksın, evcimensin, ideal baba tipisin. Bu yüzden evleneceğin insanda bazı kriterler arıyorsun. Öncelikle senin gibi sadık olmalı. Saygılı olmalı ondan sonra. Ancak en önemlisi annenle tanıştırabileceğin birisi olmalı. İşin içine güzellik ve esmerliği de katınca: Farah Zeynep Abdullah çıkıyor doğal olarak!

"Serenay Sarıkaya" çıktı!

"Serenay Sarıkaya" çıktı!

Şimdi biz bize kaldığımıza göre, eğri oturup doğru konuşalım: Senin için en ama en önemli şey, sevgilin olacak kişinin güzel olması. Eğer hatun güzelse, gerisi fasa fisodur ve kötü huyları bir şekilde halledilebilir. Ama bin türlü güzellik içinde en önem verdiğin tür, ifade ve surat güzelliği. Buna Serenay kadar uyan birisi daha yok. Böyle bir hatun için, her şeyini bırakmaz mısın? :)

"Demet Evgar" çıktı!

"Demet Evgar" çıktı!

Sen bir kadında zeka pırıltısı arayanlardansın. Tamam taş gibi olması da önemli ama muhabbet edilebilir olması da çok mühim. Kadın dediğin her şeyden önce yaptığın espriyi anlayacak abi, bu espriye kezo kezo tepkiler vermeyecek. Seni güldürebilecek. Demet Evgar tam bu kıyafete oturuyor. Bu kadınla ömür uzar ömür. Ya o gözleri, oturup sırf o gözler için kitap yazılır kitap...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
568
290
248
246
94
68
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Ne Mehmet Günsür'ü lan. :P Cinsiyeti yanlış işaretlemişiz

Ebru Yıldız

kıvanç tatlıtuğ mu kusucam.. benim yönelimim kadın bir kere. heteronuz batsın.. taraflı test..

Furkan Ciftci

lol sen bana 1.000.000TL ver ben zaten 50 yil sonrasini bile gorurum