Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Analist Michael Van de Poppe Takip Ettiği Altcoinleri Açıkladı: Bu 5 Projede Kritik Seviyeler Gelebilir!

etiket Ünlü Analist Michael Van de Poppe Takip Ettiği Altcoinleri Açıkladı: Bu 5 Projede Kritik Seviyeler Gelebilir!

Merlot Vinho
19.04.2022 - 10:30

Ünlü trader Michael Van de Poppe radarına takılan altcoinleri giriş seviyeleriyle birlikte paylaştı ve önemli kırılım noktalarını açıkladı. 

İşte analistin takibindeki 5 proje!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü trader radarına takılan altcoinleri paylaştı.

Ünlü trader radarına takılan altcoinleri paylaştı.

Michael Van de Poppe, 2020 yılı altcoin sezonu için yaptığı tahminleri ile öne çıkan bir analist ve bugüne kadar pek çok tutarlı yorumda bulundu. Amsterdam Borsasında işlem yapan trader, ekonomi diploması ve alandaki uzmanlığı nedeniyle güvenilir bir isim. Bitcoin için geçmiş hareketleri de yüksek doğruluk payıyla tahmin eden popüler analist, kısa süre önce yakından takip ettiği 5 altcoin projesini açıkladı.

ADA için 1.08 dolar kırılımı önemli.

ADA için 1.08 dolar kırılımı önemli.

Analist, açıklamalarına Cardano (ADA) ile başladı ve BTC karşısındaki değerle ilgilendiğini söyleyerek ADA'nın 0.00002960 BTC (1.08 dolar) seviyesini kazanmasının önemli olduğunu bildirdi. Ayrıca 0.00001931 BTC yani 0.77 dolar seviyesinin yeni girişler için uygun olduğunu belirtti. Uzman, ADA'nın daha yüksek fiyatları zorlamadıkça yükseliş olmasını beklemediğini fakat daha aşağıdaki bölgelerden de alım yapılabileceğini ekledi.

Listedeki bir diğer birim olan Cosmos için alım seviyeleri açıklandı.

Listedeki bir diğer birim olan Cosmos için alım seviyeleri açıklandı.

Analist ADA dışında, birlikte çalışabilir zincirler geliştirmek için kullanılan Cosmos merkeziyetsiz platformunun da radarında olduğunu belirtti ve platform yerel tokeni ATOM için kritik seviyeler verdi. Fiyatı 22.75 dolar civarında dalgalanan ATOM için 21.19 dolar seviyesinin önemli olduğunu bildirdi ve bu noktadan itibaren alım yapılabileceğini söyledi. Mevcut aralıkta bu kripto para birimine olan ilginin henüz az olduğunu ifade eden analist alt bölgelerden gelen alımlarla birlikte fiyatın artabileceğini de ekledi.

Harmony (ONE) beklenen noktaya düşerse alım yapılabilir.

Harmony (ONE) beklenen noktaya düşerse alım yapılabilir.

Van de Poppe değerlendirdiği bir diğer kripto para biriminin Harmony (ONE) olduğunu ifade etti. Analist, akıllı sözleşmelere özel ölçeklenebilir bir platform sağlayan ONE için paritenin BTC karşısında 0.00000280 (0.11 dolar) olmasının önemini vurguladı. Yazım sırasında yaklaşık 0.00000293 BTC olan ONE bu seviyeye düşerse alım yapacağını bildiren analist, bu düşüşün portföye ekleme yapmak için fırsat olduğunu da belirtti.

SKL alımı için öncelikle düzeltmenin bitmesi gerekiyor.

SKL alımı için öncelikle düzeltmenin bitmesi gerekiyor.

Analist Ethereum ölçeklendirme platformu SKALE yardımcı tokeni ile ilgilendiğini de bildirdi ve SKL için önemli aralığın 0.1816 ile 0.1852 dolar seviyeleri olduğunu vurguladı. Buna göre fiyatı 0.174 dolar olan SKL, bu aralığa yükselmeyi başarırsa değerlendirilecek bir kripto para birimi olabilir. Ancak analist, alım yapmadan önce devam eden düzeltmenin bitmesi gerektiğini aktardı ve yeni ralli için öncelikle bu güvenli aralığa bir yükselişin şart olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EGLD mevcut aralığın dışına çıkarsa alım yapılacak seviyelere gelebilir.

EGLD mevcut aralığın dışına çıkarsa alım yapılacak seviyelere gelebilir.

Analistin listesindeki son kripto para birimi ise Elrond zincirinin yardımcı tokeni EGLD oldu. Güncel fiyatı 147 dolar civarında olan bu birim için yukarıdaki direncin 199.23 dolar olduğunu vurgulayan analist, bu seviyenin aşılmasıyla birlikte alım yapılabileceğini söyledi. Yukarı yönlü bir hareket yerine düşüş gelirse ise alım için en uygun bölgenin 128 dolar seviyesi olduğunu açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın