Görüş Bildir
Haberler
University Esports Turkey Grup Elemeleri Belli Oldu

University Esports Turkey Grup Elemeleri Belli Oldu

Gaming in Turkey ve GGTECH Entertainment tarafından düzenlenen University Esports Turkey grup elemelerinin grupları belli oldu. Okul içi elemelerini kazanan 48 takım 8 gruba ayrıldı. Ön elemelerin 8 grubunda ilk ikiye giren takımlar grup aşamasına kalmaya hak kazanacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3-4 Nisan tarihlerinde oynanacak olan grup elemelerinde 8 farklı grupta toplam 48 takım mücadele edecek. Bu gruplarda ilk ikiye giren takımlar 4 gruba ayrılacak, her grupta kendi grubunu ikinci tamamlayan 2 takım ve birinci tamamlayan 2 takım bulunacak. Bu gruplarda double round robin sistemiyle mücadele edecek 16 takımdan sadece gruplarını lider tamamlayan takımlar yarı final aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Yarı final ve final aşamasının ardından şampiyon olan takım ülkemizi University Esports Master turnuvasında temsil edecek. Geçmiş senelerdeki University Esports Master karnemize bakar isek, 2020 yılında ülkemizde şampiyon olan İstanbul Teknik Üniversitesi temsilcisi ITU Rangers, finalde Almanya temsilcisi KIT SC White takımına yenilerek ikinci tamamlamıştı. 2018 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi temsilcisi BAU Raiders, finalde Portekiz temsilcisi FE Porto'yu yenerek şampiyon olmayı başarmıştı. 

Turnuva hakkında detaylı bilgilere https://universityesports.info.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın