Görüş Bildir
Haberler
Üniversiteler Açılacak Mı? 2021-2021 Eğitim Dönemi Yüz Yüze Mi Olacak?

Üniversiteler Açılacak Mı? 2021-2021 Eğitim Dönemi Yüz Yüze Mi Olacak?

Türkiye’de koronavirüs vakaları son günlerde tekrardan yükselişe geçmiş durumda. Geçtiğimiz aylarda günlük vaka sayıları 5 binin altına kadar gerilemiş ve sonrasında sokağa çıkma yasakları dahil tüm yasakları kaldırılmıştı. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre ise günlük koronavirüs vaka sayısı tekrardan 20 binin üzerine çıkmış durumda. Üniversite öğrencileri, artan vaka sayıları sonrasında üniversitelerin açılıp açılmayacağını araştırmaya başladı. Yaklaşık iki yıldır kapalı olan üniversitelerde eğitim uzaktan yapılıyordu. Peki, yeni dönemde üniversiteler açılacak mı? İşte üniversiteler için son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversiteler Açılacak Mı?

Üniversiteler Açılacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalardaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından normalleşme takvimi açıklamaları kapsamında, üniversitelerin, 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takviminin 13 Eylül itibarıyla başlayacağını bildirmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 13 Eylül’den önce tüm üniversite öğrencilerinin aşılanacağını duyurmuştu.

Yaş sınırlamasına göre yapılan aşılar, son olarak 18 yaşından büyük herkesin erişimine açılmıştı.

Birçok üniversite öğrencisi aşılanmış durumda. Artan vakalar sonrasında üniversitelerin açılacağı tarihle ilgili yeni bir duyuru yapılmadı. Üniversitelerin 13 Eylül itibariyle açılması ve eğitimin yüz yüze yapılması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın