Görüş Bildir
Haberler
Üniversitede Çalışmak

Üniversitede Çalışmak

parlakbirgelecek.com
28.04.2014 - 16:36 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 16:53

Üniversitede Çalışmak

Üniversite hayatında harç ve diğer ihtiyaçların için ekstra paraya gereksinimin olabilir. Birçok üniversite öğrencilerine kampüs içinde çalışma imkanı sunmakta. Bunları değerlendirerek hem para kazanabilir hem de üniversite hayatına aktif olarak katılabilirsin.

Kampüs İçindeki İş İmkanları

Genellikle kampüs içinde bulunan kafeteryalar, yemekhane, kütüphane, spor salonları ve yurtlarda daha önce iş deneyimi olmayan öğrenciler için part-time çalışma imkanı sağlanmaktadır.

İlgi Alanlarını ve Hobilerini Değerlendir

Tiyatroyla, sokak sanatlarıyla veya müzikle ilgileniyorsan, ücretli gösteriler ve konserler düzenleyebilirsin. Futbolla, tenisle veya başka bir spor dalıyla yakından ilgiliysen kampüs içindeki sahalarda, kortlarda özel ders verebilirsin.

Özel Ders İmkanlarını Araştır

Özellikle alanında üniversiteye girmek isteyen diğer adaylara çeşitli konularda özel ders verebilirsin.

Profesörlerine, Danışmanına veya Arkadaşlarına Sor

Bildikleri fırsatlardan seni haberdar edebilirler; ayrıca ücretli stajlardan ya da okul içindeki iş imkanlarından faydalanmana yardımcı olabilirler.

Kampüs Yakınındaki İş Fırsatlarını Değerlendir

Kampüste iş bulamamış olabilirsin; ancak kampüsün çevresindeki restorantlar, barlar ya da alışveriş merkezlerinde part- time çalışacak öğrenciler için iş imkanları mevcut olabilir.

Kaynak: http://www.parlakbirgelecek.com/tr/fa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
2
1
0