Görüş Bildir
Haberler
Ümraniye'de Vahşet! İşe Giden Genç, Yolun Ortasında Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü...

Ümraniye'de Vahşet! İşe Giden Genç, Yolun Ortasında Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü...

Ümraniye'de işe gitmek için evden çıkan Batuhan Kurt adlı genç, yolda yürürken kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. 

Saldırının ardından ağır yaralanan Kurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da Kapalı Çarşı'daki kuyumcuda çalışan 21 yaşındaki Batuhan Kurt, işe gitmek üzere evden çıktı. Kurt, yürüdüğü esnada karşısından gelen ve kimliği belirsiz bir kişi tarafından kalbinden bıçaklandı. Şüpheli olay yerinden uzaklaşırken, Batuhan Kurt ailesine haber verdi ve ambulans geldikten sonra hastaneye kaldırıldı. 

Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Batuhan Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

'Kimseyle husumeti olmayan, mahallede eş dost tarafından çok sevilen bir çocuktu'

'Kimseyle husumeti olmayan, mahallede eş dost tarafından çok sevilen bir çocuktu'

Batuhan Kurt'un ağabeyi Oğuz Kurt, 'Dün sabah saatlerinde kardeşim evden çıkıyor işe gitmek için. Telefonla uğraşırken bıçaklanıyor. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından iki kere bıçak darbesi alıyor. Hastaneye kaldırılıyor, hayatını orada kaybetti. Olay olduktan sonra annemi arıyor. 'Anne ben bıçaklandım, ambulansa haber verin' diyor. Annem, 'Neredesin annem' dediğinde, 'Anne ben sokaktayım' diyor. Kendisi çok temiz düzgün bir insandı. 21 yaşındaydı kardeşim. Kimseyle husumeti olmayan, mahallede eş dost tarafından çok sevilen bir çocuktu. Suçluların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Emniyet güçlerinden yardım istiyoruz' dedi.

Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın