Görüş Bildir
Haberler
Ümitcan Uygun'a Verilen Ceza Belli Oldu!

Ümitcan Uygun'a Verilen Ceza Belli Oldu!

'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili olarak baş şüpheli Ümitcan Uygun'a 4 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyunda 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'e yönelik 'konut dokunulmazlığını ihlal', 'tehdit' 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme' ve 'bilişim sistemine usulsüz girme' suçlarından yargılanan Ümitcan Uygun 4 yıl 10 ay hapis cezası aldı.

Mahkeme Uygun'a takdir indirimi uygulamadı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Ümitcan Uygun, 3 Haziran 2020'de Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan kız arkadaşı Sema Esen'in evine gitmiş, kız arkadaşının açmaması üzerine kapıyı çilingire açtıran Uygun, Esen'in cansız bedeniyle karşılaştığını öne sürmüştü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılmış, sosyal medyada erkek arkadaşının darbetmesi sonucu öldüğü iddiasıyla paylaşılan Esen'e ait görüntülerin olaydan 1,5 ay önce çekildiği belirlenmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Haziran 2020'de, erkek arkadaşı tarafından darbedilmesine ilişkin sosyal medyadan canlı yayımlanan görüntülerin, Esen'in ölümüyle ilgisinin bulunmadığını açıklamıştı.

Esen'in ölümünden önce darp olayıyla ilgili Uygun hakkında 'konut dokunulmazlığının ihlali, kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından işlem yapılmıştı. 

Mahkeme, Uygun'u 30 gün süreyle 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında şiddet mağdurunun konutuna, okuluna, iş yerine yaklaşmama tedbirleri uygulayarak serbest bırakmıştı.

👇

Ümitcan Uygun, yanında şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu ile ilgili davada ise müebbet hapisle yargılanmaya devam ediyor.

Ümitcan Uygun, yanında şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu ile ilgili davada ise müebbet hapisle yargılanmaya devam ediyor.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
32
17
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LezzetliÇipetpet

Nasıl yaaa? cinayetten almamış bile ceza!!! çok yakında salıverirler, yattığı süreleri 3'le 5'le çarparak. Şu lanet ülkede arkan AKP'ye dayalıysa cinaye... Devamını Gör

LezzetliÇipetpet

Yetiştirme Yurdundan kızları kandırıp annesi ile birlikte fuhuşa bulaştırdıklarına dair iddialar vardı. bu konuda bir soruşturma oldu mu acaba? Annesi de "g... Devamını Gör

biri

bu yan dava.. bakalım asıl davadan ne karar çıkacak...

Kılıç

ümitcan isimli çomar şimdi sıradaki kızları, sıradaki beyinsiz kızlar da onu bekliyordur.. devam ediniz arkadaşlar

Kılıç

ben de