Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ İçin Bakanlık Önüne 'Hayvan Aracı' mı Çekildi?

Ümit Özdağ İçin Bakanlık Önüne 'Hayvan Aracı' mı Çekildi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için 'O ismi ağzıma almam, hayvandan aşağıda görürüm' demişti.  Bugün İçişleri Bakanlığı önüne giden Özdağ'ı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) ekiplerinin karşıladığı iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün katıldığı televizyon programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ağır ifadelerle hedef aldı. Soylu, Özdağ için 'Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır' dedi.

Bugün Soylu ile yüzleşmek için İçişleri Bakanlığı önüne giden Özdağ polisler tarafından engellendi. 

Özdağ yaptığı açıklamada, 'Sen tutuklanacaksın. Senden korkan senin gibi olsun. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. İkimizden biri ölene kadar bu iş devam edecek. Ya özür dileyeceksin, ya sonuna kadar devam eder' dedi.

Bakanlığın önünde "hayvan izleme" aracı bekledi

Bakanlığın önünde "hayvan izleme" aracı bekledi

Bu esnada İçişleri Bakanlığı'nın önüne çekilmiş bir araç dikkat çekti. Halk TV Muhabiri Mevsim Altay'ın görüntülediği Hayvan Durum İzleme Aracı'nın İçişleri Bakanlığı'nın kapısının önüne çekildiği ve o şekilde bırakıldığı görüldü.

Görüntüyü aktaran Halk TV programcısı Ayşenur Arslan, 'Sokak köpekleri falan yok. İnsanın aklına, 'hayvandan aşağı' diyen 'Soylu'nun bakanlığının kapısına Hayvan İzleme Aracı çekilmesi bir mesaj mı' diye gelse çok mu abartmış oluruz. Bu nasıl bir şey' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
60
38
8
8
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Esen

Ülkenin İç işleri bakanına bakın çok yazık

Fikri

KOSKOCA MAKAMLARI GETİRDİĞİNİZ DURUMA BAKIN AŞŞALIK MAHLUKATLAR

Koray

Soyismi ile alakası olmayan bir varlık.