Görüş Bildir
Haberler
Ümit Özdağ Duyurdu: Süleyman Soylu’dan Yasak Geldi

Ümit Özdağ Duyurdu: Süleyman Soylu’dan Yasak Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı E. Jandarma Albay Aziz Ergen’in orduevlerine girişine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yasak getirildiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Alçaklık böyle bir şey’

‘Alçaklık böyle bir şey’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yasağa tepki gösterdi. Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı E. Jandarma Albay Aziz Ergen'in orduevlerine girişine Süleyman Soylu tarafından 20 Haziran 2023'e kadar yasak konulmuş. Alçaklık böyle bir şey. Jandarmayı tarikatlara teslim et, Atatürkçüleri orduevine sokma. Elbette hesap soracağız.”

‘Sosyal medyadaki bir haberden’

‘Sosyal medyadaki bir haberden’

ANKA’da yerde alan habere göre; Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Jandarma Albay Aziz Ergen yaptığı açıklamada ise “Suçumun ne olduğunu sorduğumda elle tutulur hiçbir şey söyleyemiyorlar. Bana sadece ‘sosyal medyadaki bir haberden' dediler. Ama haberde benim yaptığım bir açıklama yok. Sanırım suçum Genel Başkanımızın yanında durup bu fotoğraf karesinde bulunmaktı” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Komutanim omuzunu az oynatsa apoletlerindeki yildizlardan birinin az sallanmasiyla bile inletir. Asker adam daglarda cakallarla savasirken kazanddigi haklari... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

unutmayın bunları iyi hatırlayın seçim zamanı