Görüş Bildir
Haberler
Uludere Irak Sınırında Çatışma: 1 Asker Şehit

Uludere Irak Sınırında Çatışma: 1 Asker Şehit

ATKN
29.05.2016 - 23:22

Şırnak'ın Uludere İlçesi Kuzey Irak sınırında PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 1 üsteğmen şehit oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Şırnak'ın Uludere İlçesi Kuzey Irak sınırında bulunan Kanimasi Üs Bölgesi'ne bugün saat 21.00 sıralarında PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

Açılan ilk ateşte ağır yaralanan 1 üsteğmen, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Piyade Üsteğmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kanimasi Üs Bölgesi'nde bulunan askerlerin saldırıya anında karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçarken, bölgede kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Al Jazeera'nin haberine göre saldırı sonrası PKK noktaları hava topuyla vurulurken,  o sırada bölgeden geçen kaçakçıların da yaralandığı yönünde bilgiler paylaşılıyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Cepik

Üstegmenime allahtan rahmet, millet vasfini hala ve her seye ragmen yitirmemis kismina da bassagligi diliyorum. Yandas tuvalet kagitlarina bakarsaniz, simdiy... Devamını Gör

yorumsuz

Tek çare var oda kandil dağlarına nükleer silah atmak.Böylelikle yılanın başını kesmiş oluruz.BM bize ambargo falan uygular ama yapacak bir şey yok.

Bekir Yılmaz

Böyle bir çözüm olacağını mı düşünüyorsun gerçekten.

görüncek adam

Pkk bahar gelince saldırılarımız yoğunlaşacak demişti.Bunu dillendirince pkklı oluyoruz .Amk un pkklısı dediğini yapıyor bizimkiler yatıyor.Bok biter pkk böy... Devamını Gör