Görüş Bildir
Haberler
Ülkemizi Yurtdışında Başarıyla Temsil Eden SuperMassive Blaze Oyuncusu Paura Sorularımızı Yanıtladı

Ülkemizi Yurtdışında Başarıyla Temsil Eden SuperMassive Blaze Oyuncusu Paura Sorularımızı Yanıtladı

VALORANT Masters'ta ülkemizi temsil eden SuperMassive Blaze takımının oyuncusu Melih ''Paura'' Karaduran kazandıkları Paper Rex maçının ardından sorularımızı yanıtladı. Oyunculara da tavsiyelerde bulunan Paura, çeyrek finale çıkmak için karşılaşacakları Acend maçı hakkında yorumlarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Az çalıştık ama öz çalıştık.''

''Az çalıştık ama öz çalıştık.''

+ Başa baş veya uzatmalara giden karşılaşmalarda psikolojik bir baskı hissediyor musunuz?

- Takım olarak herhangi bir baskı hissetmiyoruz, kişisel olarak da herhangi bir baskı hissetmiyorum. Sadece daha fazla düşünüp, daha fazla üretmek istiyorum. Bazen beni sıkıştırıyor ama onun dışında herhangi bir baskı olmuyor.

+ Daha önce Avrupa'da Team Heretics'de de oynadın, Türkiye ile Avrupa bölgesi arasında sence ne tür farklar var?

- Biraz oyun stilimiz, oyun anlayışımız farklı, Avrupa daha disiplinli ve dikkat ettikleri şeyler daha çok. Bu yüzden fark biraz açılıyor.

+Yeni kurulmanıza rağmen Türkiye'de VALORANT esporunun en başarılı takımı oldunuz, bu kısa sürede sizi başarılı yapan nelerdi?

- Az çalıştık, öz çalıştık. Bu sürede epey çok çalıştık aslında ama zaman olarak az vaktimiz vardı. Benim ve koçlarımın dikkat ettiği şeyler bizim için önemli şeylerdi. Zaten takımdaki herkes bulundukları takımlarda en iyi oyunculardı. Sadece burada uyum sağlayıp, iletişimi üst seviyede tutup beraber oynamak yeterliydi. Bunu başardık ve bunun sonuçlarını aldık.

''Umarım onları evlerine geri göndereceğiz.''

''Umarım onları evlerine geri göndereceğiz.''

- Çeyrek finale çıkmak için Acend ile karşılaşacaksınız. Bu maç hakkında görüşlerin nelerdir?

+ Avrupa'da biz yendik, burada ilk maçta onlar yendi. 3 maçlık bir seri gibi düşünebiliriz. Şu anda biz üçüncü maça çıkacağız. Kazanan devam ediyor, kaybeden ise evine dönüyor. Umarım onları evlerine göndeririz.

- Turnuvanın en iyi takımı olarak gösterilen Sentinels ve en iyi oyuncu olarak gösterilen Tenz'e karşı oynasanız şansınızı nasıl görüyorsun?

+ İyi oynuyorlar, basit ve iyi oynuyorlar. Taktikleri de basit, her şey basitleştirilmiş ve iyi bir iletişimleri var. Umarım oynamak nasip olur, onlarla henüz antrenman maçı da oynayamadık. Oyun içerisinde bire bir nasıl oynuyorlar, ne yapıyorlar bilmiyorum o yüzden oynamak isterim. Gerçekten iyi oynuyorlar ama.

+ Oyun içerisinde hem IGL olmak hem de skorer olmak sana zorluk yaratıyor mu?

- Avrupa'dan buraya döndüğümde bunun olması gerektiğini düşünüyordum takımım için, gördüğüm şeyleri buraya yansıtmam gerekiyordu. Zor ve bazen istediğim gibi olmuyor ama iyi yönettiğim sürece takımdaki herkes skor alabildiği için bana da çok gerek kalmıyor. Yeter ki iyi yöneteyim.

''İyi oynamak için oyunu oynamak dışında, izlemek ve iyi analiz etmek de gerekli.''

''İyi oynamak için oyunu oynamak dışında, izlemek ve iyi analiz etmek de gerekli.''

- VALORANT oynayan ve espor sahnesine girmek isteyenlere verebileceğin tavsiyeler nelerdir?

+ Çok uzun süre ayırmaları gerekiyor. Oynamak dışında izlemek ve iyi analiz etmek de gerekiyor. Bu sadece oyun analizi değil, birazcık iyi takım oyuncusu olmak da önemli, herkes herkese yardım etmeli. Bu özellikleri barındıran ve biraz da yetenekli olan herkes kolayca yüksek seviyelere çıkabilir.

- Son olarak sizi destekleyenlere ne söylemek istersin?

+ Bugün hayal kırıklığına uğratmadığımız için mutluyum, umarım yarın da böyle olur. Ne olursa olsun bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Takip etmeye devam etsinler.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın