Görüş Bildir
Haberler
TV
'Ulan İstanbul' İnternet Üzerinden Devam Edecek

'Ulan İstanbul' İnternet Üzerinden Devam Edecek

ATKN
05.02.2015 - 16:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D'nin Pazartesi akşamları yayınladığı, Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı ve başrollerinde Şebnem Bozoklu, Uğur Polat, Kaan Yıldırım, Salih Bademci'nin rol aldığı 'suç-komedisi' Ulan İstanbul televizyona veda ediyor. Sevilen dizi artık internetten devam edecek.

Mesut Yar'ın bugün köşesine taşıdığı habere göre dizi 45 dakika olarak yayınlanacak. Bütün dünyanın digital platformlarda dizi izlemeye başladığı bu dönemde Ulan İstanbul bir ilki başlatıyor.

Dizinin yeni bölümlerinin Kanal D internet sitesi üzerinden yayınlanacağı ayrıca bölümlere iTunes ve Apple TV  üzerinden paralı olarak ulaşılması planlanıyor. Genel alışkanlıklara göre dijital izlemeler 1.99 ila 2 lira arasında olduğuna göre Ulan İstanbul bölümlerine de muhtemelen bu fiyatla ulaşacağız. Kanal D, bu konu hakkındaki detaylı bilgilendirmeyi haftaya düzenleyeceği bir lansman toplantısı ile yapacak.

Özetle bu Pazartesi yayına girecek olan 33. bölüm ile Ulan İstanbul son kez televizyonda yayınlanacak ve 34. bölümü www.kanald.com.tr'den izleyeceksiniz.

Ranini.tv

Kaynak: http://www.ranini.tv/haber/3286/1/ula...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0