Görüş Bildir
Haberler
UFO Gördüğünü ve Uzaylılarla Karşılaştığını İddia Eden Dünyaca Ünlü İsimler

UFO Gördüğünü ve Uzaylılarla Karşılaştığını İddia Eden Dünyaca Ünlü İsimler

luna
30.10.2021 - 19:31

UFO gördüğünü iddia eden birçok kişi var. Onlara inanan da çok inanmayan da... Uzaylılarla karşılaştığını veya UFO gördüğünü anlatan ünlüler de hepimizin ilgisini çekiyor ve söyledikleri merakla dinleniyor. Gelin UFO gördüğünü anlatan ünlü isimlere birlikte bakalım...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/katherinepic...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Demi Lovato

1. Demi Lovato
www.instagram.com

Lovato, Joshua Tree'de Amerikalı ufolog Dr. Steven Greer ile gördüklerini iddia ettikleri bir UFO'nun fotoğraflarını yayınladı. Uzaylılarla ilgili bir program olan 'Unidentified With Demi Lovato'nun sunucusu olduğu için pop yıldızının UFO gördüğünü iddia etmesi şaşırtıcı değil.

2. Kesha

2. Kesha
www.instagram.com

Kesha da Joshua Tree'de UFO gördüğünü iddia eden ünlülerden. Kesha bir radyo röportajında 'Joshua Tree'deyken bir UFO gördüm. Bir kayanın üzerinde oturuyorduk ve aniden gökyüzünde ateş topları belirdi.' dedi. Demi Lovato sayesinde uzaylılarla ilgilenmeye başlayan şarkıcı Entertainment Tonight'a verdiği röportajda, 'Bütün arkadaşlarımı ve ailemi uzaylıları meditasyon yaparak yanımıza çağırmaya ikna etmeye çalışıyorum.' dedi.

3. Russell Crowe

3. Russell Crowe

Crowe, Avustralya'daki ofisinin üzerinde hareket eden bir UFO'nun görüntülerini yakaladığına inanıyor. Kendisi UFO'nun parlayan kırmızı ışıklarını gösteren bir videoyu tweetledi. Birçok kişi, aktörün gördüğü şeyin bir UFO değil, sadece camdaki yansımalar olduğunu söyledi. Crowe, 'Kamera camın arkasında değil, bir balkonda.' diye tweet atarak iddialarını savundu.

4. Alicia Keys

4. Alicia Keys
www.instagram.com

Alicia Keys, BuzzFeed'e verdiği bir röportajda bir UFO gördüğünü söyledi. Hiç bir uzaylıyla tanışıp karşılaşmadığı sorulduğunda Keys, 'Hepimiz gökyüzünde uçan bir şey görmedik mi ve gecenin rastgele bir saatinde uçak olamayacak nesneler gördüğümüzü düşünmedik mi?' dedi.

5. Aaron Rodgers

5. Aaron Rodgers
www.instagram.com

Aaron Rodgers, 'You Made It Weird' podcast'inde Pete Holmes'a New Jersey'de bir UFO gördüğünü söyledi. 'Karlı bir geceydi. Turuncuydu ve bulutların içinde soldan sağa hareket ediyordu ve gözden kaybolduktan sonra ne olduğunu merak ederek birbirimize bakarak donmuştuk. Ondan yaklaşık 30 saniye sonra savaş uçakları duyduk.' dedi. Rodgers, savaş uçaklarının UFO'yu kovaladığına inanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Miley Cyrus

6. Miley Cyrus
www.instagram.com

Cyrus, kendisinin ve bir arkadaşının Kaliforniya'da UFO'lar tarafından kovalandığını iddia ediyor. Cyrus, bir röportajda 'Arkadaşımla San Bernardino'dan geçiyordum ve bir çeşit UFO tarafından kovalandım.' dedi. UFO'nun şeklini 'uçan bir kar küreme aracı' olarak nitelendirdi ve yoldaki diğer birçok arabanın bakmak için durduğunu iddia etti. Miley, deneyimden sonra sarsıldığını söylüyor. 'Bana baktı ve göz teması kurduk. Sanırım beni gerçekten sarsan şey, kafamı tam olarak kavrayamadığım bir şeyin gözlerine bakmaktı.' diyor.

7. Kurt Russell

7. Kurt Russell
www.instagram.com

Russell, Phoenix Lights UFO gözlemlerini bildiren pilottu. 'Phoenix Lights' fenomeni 1997'de gerçekleşti. Binlerce insan, Nevada, Arizona ve Meksika bölgelerinde parlayan ışıklar ve gökyüzünde V şeklinde bir nesne gördüklerini söylediler. Kurt Russell, oğlu Oliver'la uçaktayken bu nesneleri gördüğünü söylüyor.

8. Post Malone

8. Post Malone
www.instagram.com

Malone, New York, Utah ve Kaliforniya'da UFO gördüğünü iddia ediyor. Post Malone, Joe Rogan ile yaptığı röportajda birden fazla UFO deneyimi yaşadığını açıkladı. Kendisi ilk kez 16 yaşında, New York eyaletinin dışında teyzesi ve amcasıyla birlikte kalırken UFO görmüş. 'Kuzenimle pencereden dışarı bakıyorduk ve orada öylece duran ve sonra sönen bir ışık gördük.' dedi.

9. Kendall Jenner ve Khloé Kardashian

9. Kendall Jenner ve Khloé Kardashian
twitter.com

İkisi de 2015'te Kaliforniya üzerinde uçan bir UFO gördüklerini Twitter'da paylaştılar. Hem Khloé Kardashian hem de Kendall Jenner, Los Angeles'ta parlayan bir küre gördüklerini heyecanla takipçileriyle paylaştılar. Ancak, sonrasında gördüklerinin sadece bir füze testi olduğu söylendi. Khloé ise gördüğünün bir UFO olduğunu düşündüğünü attığı bir tweetle belirtti.

10. Lupe Fiasco

10. Lupe Fiasco
www.instagram.com

Fiasco'nun uzaylılarla yakın karşılaşmasından kalan bir yara izi olduğu söyleniyor. Lupe Fiasco, henüz 11 yaşındayken başına gelen bir 'dünya dışı deneyimi' şöyle anlattı: 'Duruyor ve pencereden dışarı bakıyordum ve siyah bir diskin pencerenin önünde uçtuğunu gördüm. Ayak bileğimin altında bir yara izi vardı. Nereden geldiğini bilmiyorum. Orada hiç ameliyat olmadım, düştüğümü de hatırlamıyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nick Jonas

11. Nick Jonas
www.instagram.com

Nick Jonas, evinin arka bahçesinde bir değil üç UFO gördüğünü söylüyor. Nick Jonas 14 yaşındayken arkadaşlarıyla basketbol oynarken garip bir şey fark etti. Jonas, konuyla ilgili, 'Gökyüzüne baktım ve üç uçan daire vardı. Gerçek olduğuna ikna oldum ve internette araştırdım. Diğer eyaletlerde de aynı üç UFO görülmüş. Bu yüzden uzaylılara kesinlikle inanıyorum.' dedi.

12. Kacey Musgraves

12. Kacey Musgraves
www.instagram.com

Musgraves, birçok kez UFO gördüğünü iddia ediyor. Us Weekly'ye konuşan Musgraves, 'Örümceklerden ve uzaylıların beni kaçırmasından mantıksız da olsa korkuyorum. Bu konudan bahsetmişken birkaç UFO gördüm.' dedi.

13. Shaquille O'Neal

13. Shaquille O'Neal
www.instagram.com

O'Neal, 1997'de bir randevudayken UFO gördüğünü söylüyor. O'Neal Jimmy Kimmel'e verdiği röportajda, 'Birbirimize baktık ve bunun bir UFO olduğunu anladım. Kimsenin ne dediği umrumda değil.' dedi.

14. Fran Drescher

14. Fran Drescher
www.instagram.com

Drescher UFO gördüğüne ve hatta uzaylılar tarafından kaçırılmış olabileceğine inanıyor. Fran Drescher, Kendisi ortaokulda babasıyla arabadayken bir UFO gördüğünü söylüyor. Fran'in eski kocası olan Peter Marc Jacobson, aynı zamanlarda benzer bir deneyim yaşamış. Drescher, 'Bence bir şekilde buluşmaya programlandık. İkimizde de aynı yara izi var. Tam olarak aynı yerde aynı yara izine sahibiz.' diyor.

15. Tom DeLonge

15. Tom DeLonge
www.instagram.com

Çoğu insan Tom DeLonge'u Blink-182'nin gitaristi ve vokalisti olarak tanısa da o aynı zamanda tam bir UFO araştırmacısı. Tom, UFO verilerini toplamayı ve bulgularıyla ilgili yeni teknolojiler geliştirmeyi amaçlayan To the Stars Academy of Arts & Sciences adlı bir şirketin kurucu ortağı. DeLonge, New York Times'a yaptığı açıklamada, 'Bir gece çölde, yıldızların arasında, ufuktan zikzak çizerek geçen gerçekten anormal şeyler gördüm. Bu gerçekten aklımı başımdan aldı çünkü hiçbir uydu bu şekilde hareket etmiyor.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. January Jones

16. January Jones
www.instagram.com

Jones, Iowa'da bir tarlanın üzerinde bir UFO gördüğünü söylüyor. Kendisi Jimmy Kimmel'e verdiği röportajda gördüğünün bir UFO olduğundan emin olduğunu söyledi. Jones, ayrıca uzaylılara çok düşkün olduğunu da belirtiyor.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombuss

Mustafa Topaloğlu'nu unutmuşsunuz

Ya bu bokmuş ya kafası gelmedi dedikten 5 dk sonra ...