Görüş Bildir
Haberler
2000'lerden Nostalji Rüzgarları Estirerek Gelen ve Yeniden Moda Olan 10 Parça

etiket 2000'lerden Nostalji Rüzgarları Estirerek Gelen ve Yeniden Moda Olan 10 Parça

luna
14.09.2021 - 07:45

2000'lerin modasını unutmak mümkün değil. O zamanları özleyip 2000'lerin trendleri geri dönsün isteyenler yaşadı. 2000'lerde çok moda olan ve gardıroplarımıza son zamanlarda geri dönüş yapan parçalar için sizi içeriğimize alalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Crocs terlikler:

1. Crocs terlikler:

Bu aralar her yerde karşımıza çıkan Crocs terliklerin 2000'lerde de ne kadar popüler olduğunu biliyorsunuz. Rahatlığı, birçok rengi ve modeli olmasıyla Crocs terlikler son zamanların en sık rastlanan parçalarından biri.

2. Balıkçı şapkası:

2. Balıkçı şapkası:

80'lerde hip hop sayesinde ünlenen bu şapkalar 2000'lerde Jay-Z sayesinde yeniden popüler olmuştu. Şimdi de vitrinlerde sıkça rastladığımız bir parça haline geldi. Ünlülerin sık sık tercih ettiğini gördüğümüz balıkçı şapkalar, bu aralar herkesin gözdesi.

3. Kelebek toka:

3. Kelebek toka:

Modaya ilgisi olan herkes 2000'li yıllarda tokaların ve saç aksesuarlarının ne denli önemli olduğunu bilir. O zamanlar olabildiğince çok ve renkli toka takmak acayip havalı görülüyordu. Şimdi influencer'lar bu trendi yeniden canlandırmaya başladı. Yakında yine hepimiz saçımızda renkli kelebek tokalarla gezeceğiz gibi duruyor.

4. Düşük bel pantolon:

4. Düşük bel pantolon:

Düşük bel pantolon, bazılarının bayıldığı diğerlerininse nefret ettiği bir parça. Bir zamanlar, oldukça rahatsız olan bu pantolonlardan başka model bulmak mümkün değildi. Son zamanlarda Bella Hadid gibi ünlü isimlerin yeniden bu trendi canlandırmaya başlamasıyla uzun süredir severek giydiğimiz yüksek bel pantolonlar demode olur mu acaba?

5. Telefon askısı:

5. Telefon askısı:

20 yıl önce cep telefonları yeni yeni yaygınlaşmaya başlıyordu ve bu dönemde telefonlar da modanın bir parçası haline gelmeye başladı. 2000'lerde telefon askıları oldukça modaydı. Hatta, telefonlarda bir askı takma yeri bile vardı. Şimdiki telefonlarda böyle bir seçenek pek görülmese de kılıflara takılan askılar sık sık karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eşofman:

6. Eşofman:

Paris Hilton sayesinde inanılmaz derecede ünlü olan eşofmanlar ve eşofman takımları son zamanların en sık tercih edilen kıyafetleri arasında yer alıyor. Hem rahat olmak için hem de trendleri takip etmek için eşofmanlar tercih edilebilir.

7. Baget çanta:

7. Baget çanta:

Her markanın kendi modellerini çıkardığı baget çantalardan bir tane almazsak olmazmış gibi geliyor şu anda. 2000'lerde de durum pek farklı değildi. Ünlülerin o zamanlarda çekilen fotoğraflarına bakarsanız kesinlikle baget çantalarla karşılaşırsınız. Baget çantalar, tasarımlarıyla her dönem kalbimizi fethetiyor.

8. Bandana:

8. Bandana:

Bandana, 2000'lerde genç olan herkesin en az bir kez kullandığı bir parça. Tasarımcıların bandanaları son zamanlarda yeniden kullanmasıyla bu trend de geri dönüyor.

9. Renkli güneş gözlüğü:

9. Renkli güneş gözlüğü:

Kombinleri tamamlama da büyük yeri olan güneş gözlükleri 2000'lerdeki gibi rengarenk. Ünlülerde hem eskiden hem de şu anda sıkça gördüğümüz renkli güneş gözlüklerinin popülaritesi giderek artıyor.

10. Kot üstüne kot trendi:

10. Kot üstüne kot trendi:

Kot üstüne kot giymek, 2000'lerin en büyük moda akımlarından biriydi. Seveni de çoktu sevmeyeni de. Bu trendi uygularken doğru parçaları bir araya getirmek gerekiyor. 2000'li yıllarda kırmızı halıda bile karşımıza çıkan bu trend son yıllarda geri döndü. 

Yeniden trend olan bu parçalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
18
8
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın