Görüş Bildir
Haberler
UEFA, Fenerbahçe'nin Tedbirini Kaldırdı

UEFA, Fenerbahçe'nin Tedbirini Kaldırdı

Enver K.
02.01.2016 - 20:23

UEFA, Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde Sarı-Lacivertli kulübün Avrupa gelirlerine koyduğu tedbiri kaldırırken herhangi bir cezaya da gerek görmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA'dan Fenerbahçe Kulübü'ne sevindirici bir haber geldi. 

Geçtiğimiz aylarda birçok Türk kulübünün kabusu haline gelen 'Finansal Fair-Play' kuralları çerçevesinde Avrupa gelirlerine el konulan Sarı-Lacivertli kulübün tedbiri kaldırıldı.

Lig TV'nin haberine göre UEFA, Finansal Fair-Play çerçevesinde gelirlerine el koyduğu Fenerbahçe Kulübü için denetimli serbestlik ilkesini uyguladı ve cezaya gerek görmedi.

UEFA'nın, birkaç yıldır Avrupa Kupaları'nın dışında kaldığı için uzun süre sonra ilk kez denetim geçiren Fenerbahçe'nin Cenevre'deki, '3 Temmuz sürecinde haksız yere Avrupa Kupaları'na katılamadığımız için finansal olarak çok etkilendik' savunmasını kabul ettiği öğrenildi.

Bu savunma sonrası UEFA'nın Sarı-Lacivertli kulübe 'İki yıl içerisinde mali durumunu düzelt' uyarısında bulunarak Avrupa gelirlerine koyduğu tedbiri kaldırdığı öğrenildi.

Bu kararın ardından derin bir nefes alan Fenerbahçe, transfer konusunda yine de temkinli davranıyor.

Otoritelerin, Fernandao ve Van Persie'ye alternatif bir forvet alması gerektiği konusunda fikir birliği ettiği Sarı-Lacivertliler, alternatif bir forvet için arayışlarını sürdürse de mali dengelerin bu transferde çok önemli olduğu ifade edildi.

Bonservis ve yüksek maliyetli transfere sıcak bakmayan Fenerbahçe Yönetimi'nin bir fırsat transferi olursa kadrolarını zenginleştirebilecekleri aksi takdirde takıma takviye düşünmedikleri gelen haberler arasında.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
4
1
1
0
0
0