Görüş Bildir
Haberler
Uçurumdan Düşüp Hayatını Kaybetmişti: Elif Çakal'ın Arkadaşlarına 6'şar Yıla Kadar Hapis İstemi

Uçurumdan Düşüp Hayatını Kaybetmişti: Elif Çakal'ın Arkadaşlarına 6'şar Yıla Kadar Hapis İstemi

İstanbul Sultangazi'de uçurumdan düşerek hayatını kaybeden ve ardından arkadaşları tarafından darp edildiği görüntüleri ortaya çıkan Elif Çakal ile ilgili iddianame hazırlandı.Çakal'ın arkadaşları olan 4 şüpheli hakkında 'ihmalle adam öldürmek' suçlamasıyla 2'şer yıldan 6'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Soruşturmada tespit edilen görüntülerde Elif Çakal'ı ölümünden önce döven şüphelilerden Senem T. (17) ile Tuana Y.'nin (15) İstanbul 2. Çocuk Mahkemesi,  şüpheliler Gürkan K. (22) ile Ufuk B.'nin (21) ise 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağı öğrenildi. 

Eski bir maden ocağında cesedi bulunan Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili soruşturmada, olay günü arkadaşları tarafından dövüldüğünü gösteren cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıkmıştı. Elif iki kız arkadaşı tarafından dövülürken bir erkek arkadaşının da  olayı kameraya çektiği belirlenmişti.

Elif'i suçladılar

Elif'i suçladılar

Şüpheliler ifadelerinde, kavgayı Elif Çakal'ın küfür ederek kavgayı  başlattığını ileri sürdüler. Kavganın ardından Elif'in uçuruma doğru yürümeye başladığını söyleyen şüpheliler, yaklaşık 2 metre aşağıda olan kısma atladığını, tutunduğu taşı bırakmasın diye ikna etmeye çalıştıklarını iddia ettiler

Ne olmuştu?

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güven Sabancılar

nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz hiç mi sevgi görmediniz aq :( yazık

alper özdemir

Şu yaşam formlarının ülkeye nasıl ne şekilde katkıları olabilir ?

Kerem Asil

öldürüp organlarını alarak

Beatrize Vaksman

Bu erken yaslarda bu kadar yanlisi sigdirip bir cani katletmek icin ne bicim bir gecmis yasadilar. Yaslari itibariyle dogru ve yanlisi ayirabilecek yastalar.... Devamını Gör