Görüş Bildir
Haberler
Ucu Açık Psikoloji Sorularına Verdiğin Cevaplara Göre Seni, Sana Anlatıyoruz!

etiket Ucu Açık Psikoloji Sorularına Verdiğin Cevaplara Göre Seni, Sana Anlatıyoruz!

Her işaretlediğinde farklı şıkkı işaretleyeceğin bu psikoloji testi, bakalım senin hakkında neler söyleyecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zihninizin akış yönünü tespit ederek başlayalım. Bu kadınlar hangi yöne doğru dönüyor?

2. Zorlu zamanlar geçirdiğin dönemlerde nerede bulunmak, ne yapmak istersin?

3. Son Durum Paradoksu

3. Son Durum Paradoksu

Kaçırıldınız ve dünya üzerinde bilmediğiniz bir yere bırakıldınız. Mevsim yaz ve etraf aydınlık. Sizi kaçıranlar, zekaya saygılı suçlular ve elinize tek bir pusula verdiler. Siz bu pusulayı kullanarak 100 km doğuya, 100 km güneye, 100 km batıya ve 100 km kuzeye gittiniz ve fark ettiniz ki yürümeye başladığınız ilk yerdesiniz. Tam bu esnada ciddi sorumuz şu: Sıcaktan bitkin mi düşersiniz yoksa soğuktan burnunuz mu kızarır?

Peki sizce?

4. Peki, ya bu görüntü sana aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdı?

4. Peki, ya bu görüntü sana aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Şimdi de cinselliğin sana ne ifade ettiğini de soralım!

6. Protogras'ın Avukat Paradoksu

Avukat, yetiştirdiği çırağı ile ücreti hususunda bir anlaşma yapar. Bu anlaşmaya göre, çırağı aldığı ilk davayı kazanırsa bu ücreti avukata ödeyecek; kazanamazsa ödemeyecektir. 

Eğitimini tamamlayan çırak, kendi işini kurarak ustasının yanından ayrılır. Bunun üzerine usta, bir dava açarak sözleşmede yer alan ücreti öğrencisinden talep eder. Yeni avukat olan çırak, bu ilk davasında kendini savunmayı üstlenir. Usta avukata göre eğer davayı kendi kazanırsa zaten parasını alacak eğer kaybederse sözleşme hükmünden dolayı parasını çırağından yine alacaktır. Genç avukata göre ise eğer davayı kazanırsa zaten haklılığından dolayı ustasına bir şey ödemeyecek; eğer kaybederse anlaşmaya göre ilk davasını kaybettiği için ona yine bir şey ödemeyecektir.

Peki, çırak ustasına ücreti ödeyecek midir?

7. Şu anda telefonuna baktığını ve bilmediğin bir numaradan, 5 tane cevapsız çağrı olduğunu düşünelim. Ne hissedersin?

8. Aşağıdaki felsefi sözlerden seni en çok etkileyeni soralım şimdi de!

8. Aşağıdaki felsefi sözlerden seni en çok etkileyeni soralım şimdi de!
İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Son soru! Bu akan görsel sana hangi rengi çağrıştırıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zekâ, senin olmazsa olmazın!

Pek çok insanın umursamadığı zeka kavramı, senin olmazsa olmazlarından. Karşındaki insanın zekasını kullanarak seninle alakalı nokta atış çıkarımlar yapmasından, seninle alakalı senin bile farkında olmadığın konularda sana bilgi aktarmasından zevk alıyorsun. Böyle insanlar, bilinçaltında bir hayranlık uyandırdığı için dış görünüşü nasıl olursa olsun senin için dünyanın en seksi insanına dönüşüyor. O zekâyı elde edebilmek, ona ulaşabilmek seni her şeyden fazla tahrik ediyor ve haz veriyor. Kısacası sıradan bir beğenmenin ötesinde vücudunda fırtınalar kopartıyor.

Olmazsan olmaz!

Sen hayattan ve insanlardan beklentilerini çoktan belirlemişsin, ne istediğini çok iyi biliyorsun en önemlisi de duygularına sahip çıkıyorsun. Sınırlarını sağlam bir şekilde çizmişsin ve bu çizgiyi geçen biri olursa hak ettiği tepkiyi rahat ve doğru bir şekilde verebiliyorsun, aynı zamanda buna saygı duyan kişilere ise içini ve hayatını sonsuz bir içtenlik ile öylesine güzel açabiliyorsun ki insanlar, ’Senin Hayatında’ olmayı bir ayrıcalık olarak görüyor. İyiyi ve kötüyü ayırt etme yetisine sahip her insan gibi hem kendinin hem de çevrendekilerin zarar görmesini engellemeye çalışan bir kılavuzsun. Olmazsan olmaz!

Kendi yağında kavruluyorsun!

Sen içinden geldiği gibi yaşayan biri olsan da çoğu zaman karşındaki insanı incitmemek ya da yanlış anlaşılmamak adına hissettiklerini paylaşmıyorsun. Çok sevdiğin biri seni kırsa bile sırf onu üzmemek için bunu ona yansıtmıyorsun. Aynı zamanda kendi kendine yeteceğine inandığın için her zaman güçlü olmaya çalışıyor kolay kolay kimseden yardım istemiyorsun. Ancak kendine bu kadar bencilken, etrafına karşı öylesine şefkatlisin ki, birisi azıcık üzülse sığınacak liman olarak ilk sana geliyor. Ama unutma, her zaman iyi, kibar ya da başkalarına karşı düşünceli olmayabilirsin çünkü senin de her duyguyu yaşamaya hakkın var. Ve hiç kimsenin, senin duygularını göz ardı etmeye hakkı yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1681
266
183
99
96
75
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friends

hep aynı sorular kusacağım ya özellikle ilk soru artık midemi bulandırıyor

Hera

Kendi yağında kavruluyorsun! He doğru diyon zaten etrafda sıcak

Bihter Karan

Kendi yağında kavruluyorsun.

Furkan Çakar

bende malesef :(