Görüş Bildir
Haberler
Üç Kuruş'un Kartalı Uraz Kaygılaroğlu'nun Esas Mesleği Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Üç Kuruş'un Kartalı Uraz Kaygılaroğlu'nun Esas Mesleği Herkesi Şaşkına Çevirdi!

GNS
15.11.2021 - 22:15

Ekranların sevilen ismi genç oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun esas mesleği duyanları hayret ettirdi. Pis Yedili, Baba Candır ve Sefirin Kızı gibi yapımlarla adını duyuran Uraz Kaygılaroğlu şimdilerde Üç Kuruş dizisiyle ekranlara geliyor. Canlandırdığı Kartal karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Peki Uraz Kaygılaroğlu'nun asıl mesleği ne? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu özel hayatı ve başarılı kariyeriyle adından sıkça söz ettiren ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak Sefirin Kızı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Uraz Kaygılaroğlu şimdilerde Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat veriyor. Oyuncunun gerçek mesleğini öğrenenler ise şaşkına dönüyor. İşte detaylar...

Esas Mesleği Şaşırttı

Esas Mesleği Şaşırttı

1987 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Uraz Kaygılaroğlu lise yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk kurslarına katılmıştır. Oyunculuğa sekiz bölüm yayımlanan 'Milyonda Bir' adlı dizide Berke rolünü canlandırarak başlayan sevilen isim Show TV'de yayınlanan 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde Canburger ve FOX TV'de yayınlanan 'Harem' adlı dizide Feminen Ağa karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer, Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt, Baba Candır dizisinde Haluk Güney rolünü, Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki, Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı rolünü canlandıran isim; 2021 çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri isimli dizide rol almıştır.

Esas Mesleği Reklamcılık

Esas Mesleği Reklamcılık

Kaygılaroğlu şimdilerde Üç Kuruş dizisinde yeni tarzıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Kartal karakterini canlandıran başarılı ismin mezun olduğu bölüm ve asıl mesleği ise şaşırttı. Uraz Kaygılaroğlu İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Kaygılaroğlu'nun oyunculuk dışındaki mesleği reklamcılıktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Doktoralı arkeolog falan bekliyorsun.. Sonuç: Reklamcı. Bak sen şu işe ya TV sektörüyle hiç alakasız bir meslek gerçekten.

Gamze

hadi canım reklamcımıymış gerçekten! ben kaportacı filan çıkacak diye okumuştum ama içeriği. ay ben şok!

sude teke

Bu adamdan çok fazla andy samberg vibeı alıyorum