Görüş Bildir
Haberler
Nesrin Cavadzade Yine Çok Konuşulacak: Üç Kuruş'un Bahar'ından Olay Pozlar...

Nesrin Cavadzade Yine Çok Konuşulacak: Üç Kuruş'un Bahar'ından Olay Pozlar...

Show Tv ekranlarının çok sevilen ve konuşulan dizisi 'Üç Kuruş'daki Bahar rolüyle oyunculuğundan söz ettiren Nesrin Cavadzade Instagram'ı aktif kullanan ünlüler arasında. Geçtiğimiz günlerde bir reklam anlaşması sebebiyle kıyafetlerinin hızla değiştiği bir video paylaşan güzel oyuncu binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte o fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzelliği ve oyunculuğuyla adından söz ettiren; Yasak Elma'daki Şahika rolünün yanı sıra şimdilerde Üç Kuruş dizisindeki Bahar rolüyle konuşulmaya devam eden Nesrin Cavadzade Instagram'da da popüler isimlerden. Sevgilisi Gökhan Alkan'la da paylaştığı fotoğraflarla konuşulan Cavadzade, şimdilerde hızla değiştirdiği kıyafetleriyle gündemde...

İşte O Fotoğraflar...

İşte O Fotoğraflar...

Yasak Elma'daki Şahika rolüyle yıldızı parlayan, şimdilerde ekranların yeni dizisi Üç Kuruş'daki Bahar rolüyle tanıdığımız Nesrin Cavadzade, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla da çok konuşuluyor.

Nesrin Cevadzade'nin hayranları ünlü oyuncunun sosyal medya adresinden paylaştığı kıyafet değiştirme akımına büyük ilgi gösterdi.

Nesrin Cavadzade, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların yanı sıra  güzelliğiyle konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın