Görüş Bildir
Haberler
Üç Kız Kardeş Dizisinde Bomba İsimler! Özgü Kaya ile Almila Ada "Üç Kız Kardeş"in Kadrosunda

Üç Kız Kardeş Dizisinde Bomba İsimler! Özgü Kaya ile Almila Ada "Üç Kız Kardeş"in Kadrosunda

İclal Aydın'ın aynı isimli kitabından uyarlanacak olan ve ocak ayında yayına girmesi beklenen Üç Kız Kardeş dizisi için kast çalışmaları devam ediyor. Dizinin yapımcılarının usta tiyatrocu Reha Özcan ile el sıkıştıkları öğrenildi. Özgü Kaya ile Almila Ada da 'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna katıldı. İşte merak edilen diğer detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süreç Film’in İclal Aydın’ın ses getiren romanı “Üç Kız Kardeş”ten yola çıkarak Kanal D için çekeceği “Üç Kız Kardeş” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven ve Benian Dönmez’in rol alacağı dizide 3 kız kardeşi ve Mine rollerini kimin canlandıracağı merak konusuydu.

Kardeşlerden Türkan’ı Özgü Kaya, Derya’yı ise Almila Ada oynayacak. Dönüş’ü kimin canlandıracağı ise henüz netlik kazanmadı.

Aralık sonu çekimleri başlayacak olan diziyi Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yazıyor, merakla beklenen diziyi Eda Teksöz yönetecek.

Özgü Kaya Kimdir?

Özgü Kaya Kimdir?

17 Haziran 1996 doğumlu olan Özgü Kaya İstanbul’da doğmuştur. Memleketi uşak Eşmed’dir. İstanbul Üniversitedi Devlet Konservatuarı’nda eğitimine devam etmektedir. İlk yer aldığı dizi 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane dizisidir. Dizide canlandırdığı Sibel Yılmaz isimli karakter ile adını duyuran Özgü Kaya, suanda Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide Sevda karakterine hayat vermektedir. 1,68 boyunda olan oyuncunun burcu ikizlerdir. Özgü Kaya; Kimse Bilmez, Mehmetçik Kut'ül Amare ve Adı Efsane yapımlarında yer almıştır.

Özgü Kaya Rol Aldığı Yapımlar?

Özgü Kaya Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2019 – Kimse Bilmez (Sevda Eğilmez) (TV Dizisi)

  • 2018 – Mehmetçik Kut’ül Emare (Zeynep) (TV Dizisi)

  • 2017 – Adı Efsane (Sibel) (TV Dizisi)

Almila Ada Kimdir?

Almila Ada Kimdir?

4 Ağustos 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Almila Ada, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde eğitim almıştır. Ardından Londra’da yüksek lisans yapan Almila, yurt dışında IQ, Vogue ve Instyle gibi birçok dergi için kamera karşısına geçerek modellik yapmıştır. 1.74 boyunda ve 46 kilo ağırlığında olan Almila, Londra'da bir metro durağında iken bir cast direktörü tarafından keşfedilmiş. Avengers filminin bir sahnesi için Scarlett Johansson'ın küçüklüğünü oynayacak bir balerin arıyorlarmış ve Almila Ada seçmeleri kazanmış. Bu olaydan sonra kamera önünde yer almaya başlamış.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile oyunculuk macerasına başlayan Almila Ada, sonrasında Kırgın Çiçekler dizisinde Lalin karakterine hayat verdi. Adı Efsane dizisinde canlandırdığı Melis karakteri ile ekranların vazgeçilmez isimleri arasına giren Almila, Cennetin Gözyaşları dizinde, üniversiteden birincilikle mezun olmuş, başarılı, azimli, zeki ve güzel bir kız olan Cennet karekterini canlandırdı.

Almila Ada Rol Aldığı Yapımlar?

Almila Ada Rol Aldığı Yapımlar?
  • Bir Deli Rüzgar (Genç Melike Candan (1978)) TV Dizisi – 2018

  • Cennet’in Gözyaşları (Cennet Yılmaz) TV Dizisi – 2017

  • Adı Efsane (Melis) TV Dizisi – 2017

  • Kırgın Çiçekler (Lalin) TV Dizisi – 2016-2017

  • Kaderimin Yazıldığı Gün (Nehir) TV Dizisi – 2014

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Özgü kaya beni nikahına al, senin soyadını bile alırım, bu fırsatı kaçırma.