Görüş Bildir
Haberler
Twitter İnsanı mısın Facebook İnsanı mı?

etiket Twitter İnsanı mısın Facebook İnsanı mı?

16.04.2018 - 22:18

Bakalım sonuç ne olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Bu yazım hatalarından en komiği hangisi sence?

4. Mizah seviyeni 4 üzerinden puanla.

5. Hala unutamadığın bir aşkın var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir araba seç bakalım kendine.

7. Sosyal medya hakkındaki genel düşüncen ne?

8. En çok hangisine gülüyorsun?

9. Bu savaşta sen kimin tarafındasın :) ?

10. 90’larda yayınlanan şu Japon animelerinden biri yeni bölümleriyle yayınlanacak olsa hangisi olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anime sever misin peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Twitter!

Cevaplarından anladığımız kadarıyla sen kesinlikle Twitter insanısın  Şimdi diyeceksin ki 'ne demek bu Twitter insanı?', hemen açıklayalım. Bildiğin gibi Twitter her zaman mizah seviyesinin en üst seviyede oluğu bir platform. Öncelikle senin de bu yapıda olduğuna hemfikiriz. Ayrıca goygoy denilince akla ilk gelen yerlerden ve gündemi de belirleyen bir sosyal medya aracı. Sen de sıkı bir şekilde gündemi takip eden ve bu konuda yorumlarını her fırsatta dile getiren birisin. Twitter, her zaman yeniliklere kapı açan bir yer. Tıpkı senin de yeni fikirlere ve tartışmalara açık olduğun gibi. Senin Twitter hesabın bir nevi ulusa sesleniş yerin aslında. Orada fikirlerini özgürce dile getirmekten çok hoşlanıyorsun. Mizahtan siyasete kadar her konuda burada fikirler ortaya atılıyor. Yalnızca bir konuya odaklanmak yok. Zaten bu da sana saçma geliyor. Mesela Instagram'ın yalnızca fotoğraf paylaşımından ibaret olması gibi... Sen fikirleriyle öne çıkan birisin. Bu fikirlerini dile getirip, gerekirse insanlarla sonuna kadar saygı çerçevesi içinde tartışmaktan da kaçınmıyorsun. Yani anlayacağın sende yok, yok.

Facebook!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Facebook insanısın. Yani bunu da şöyle açıklayalım; sen her zaman samimi duygularıyla hareket eden, insanlarla yaşadığın mutlulukları, hüzünleri paylaşmayı seven birisin. Facebook da senin için ideal bir platform. Arkadaşların ve akrabalarınla yeri geldiğinde fikirlerini yeri geldiğinde de anılarını paylaşmaktan fazlasıyla keyif alıyorsun. İnsanlar senin neler yaptığın görsün, bilsin istiyorsun. Gerektiği zaman ciddi konulardan bahsetmeden geçemiyorsun. Etrafındaki insanların senin gündemle ilgili fikirlerini bilmesi gerektiğini düşünüyorsun. Sosyal medyada bu kadar aktif olmanın sebebi Facebook zaten. Orada her türlü bilgiye ulaşabildiğini düşünüyorsun. Aynı zamanda diğerlerinin fikirlerini de merak ettiğin için burada epey aktifsin. Zaman zaman bir arkadaşını özlediğinde Facebook hesabına girmen bütün özlemini gideriyor. Onun anılarına baktıkça sanki berabermişsiniz gibi bir his oluşuyor içinde. Bu gerçekten de güzel bir durum. Belki yan yana değilsiniz ama birbirinizin yaşadığı her şeyi buradan görebiliyorsunuz. Bu da senin en sevdiğin şeylerden biri.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
137
78
50
37
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Litrary

Ya birşey sorucam #10 soru niye artık bütün test sorularında çıkıyor? bunu farkettim.

Fatima

Evet ya anime diye tutturdular hiç izlemedim ki nasıl yorum yapiim

turkuazman

Taktınız anime de anime...her testte çıkmak zorunda mı kardeşim?

Nurcan Güneri

Evet ya nedir bu anime sevdası yaw

uyurgezer

son zamanlardaki testlerde hep anime sorusu çıkıyo gerçi ben mutlu oluyorum bi anime sever olark sjdahskdjl ama tuhaf geldi neden var

Devrimci

Bende tam bunu yazmak için girmiştim :D