Görüş Bildir
Haberler
Twitter'da Haber Dönemi Başlıyor

Twitter'da Haber Dönemi Başlıyor

Batuhan
04.08.2015 - 13:26 Son Güncelleme: 04.08.2015 - 14:39

Twitter, hem mevcut kullanıcılarını platformunda tutma hem de Twitter'a yeni üyeler kazandırmak için yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ana sayfasını yenileyerek, Twitter üyesi olmayanlara öne çıkan başlıkları sunan firma, bugün de 'Haberler' özelliğini mobil kullanıcılarına sunma hazırlıkları yaptığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil platformlarda bulunan Twitter uygulamasında ' Haberler ' sekmesi bugün bazı kullanıcılarda aktif hale geldi. Twitter Haberler sekmesinde Amerika Birleşik Devletleri' nin en önemi yayın organları olan CBS News , New York Times ve USA Today gibi kaynaklar yer alıyor. Artık Twitter kullanıcıları haber okumak için farklı uygulamalara veya yayın organlarının sitelerini ziyaret etmek için ekstra bir çaba göstermeyecek.

Twitter uygulamasından çıkmadan tüm haberlere ulaşmak, gerçekten çok güzel bir özellik olarak görünüyor. Bakalım ilerleyen günlerde haber kaynağı kapsamı genişleyerek çok daha güçlü bir yapıda olacak mı?

Yakında tüm kullanıcılara sunulacak olan Twitter Haberler özelliğinin ülkemizdeki hangi yayın organlarını kapsayacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0