Görüş Bildir
Haberler
Twitch Canlı Yayınlara Hakim Olmaya Devam Ediyor

Twitch Canlı Yayınlara Hakim Olmaya Devam Ediyor

Twitch Canlı Yayınlara Hakim Olmaya Devam Ediyor

İkinci çeyrekte yine Twitch canlı yayın platformu olarak birinci sırada yer alıyor.

Twitch, canlı yayın videosu söz konusu olduğunda, YouTube Live, Facebook Gaming ve Microsoft’un Mikseri gibi rakiplerine liderlik etmeye devam ediyor. 2019 yılının ikinci çeyreğinde izlenen saatlerdeki ilk düşüşünü tecrübe etmesine rağmen, Amazon'un sahip olduğu oyun yayın sitesi hala en büyük ikinci çeyreğe sahipti ve bu çeyrekte saatlerin% 70'inden fazlası izlendi.

StreamElements'den yayınlanan yeni bir rapora göre, Twitch izleyicileri 2. Çeyrekte toplam 2.72+ milyar saat canlı yayın izledi - ya da izlenen tüm canlı saatlerin% 72.2'si - YouTube Live'da 735.54 milyon saate (% 19.5), Facebook Oyunlarında 197.76 milyona kıyasla Mikserde (% 5.3) ve sadece 112.29 milyon saat (% 3).

Birleştirildiğinde, dört platformun tamamında izlenen toplam saatler 2. Çeyrekte 3.77 milyardı.

Twitch’in rakiplerinden hiçbiri yaklaşamayacak olsa da, YouTube Live, Mayıs ayında 284 milyon saat izleyerek kendi rekorunu kırarak iyi bir ay geçirdi. Genel olarak, YouTube Live’ın saatlerinin ikinci çeyrekte düzeldiğini, Twitch ise hafif bir düşüş gördüğünü belirtti.

Facebook Oyun da kazanıyor. Artık Microsoft Mixer'ı geçen en büyük üçüncü canlı yayın platformu.

Çekişmesine rağmen, Twitch, izleyiciyi izlemek için geldiğinde çok uzun bir kuyruğa sahip değil. Yeni gelenler, hayran kitlesi kazanma umuduyla hiç kimseyle yayın yapmak için yıllarını harcadıklarından ve çok az başarılı olduklarından şikayet ettikleri için, bu bir süre karşılaştığı bir problem. Twitch, örneğin Raids ve Squad Streams gibi ürün özellikleri gibi çeşitli eğitim çabalarıyla bu sorunu gidermeye çalıştı.

Bununla birlikte, yeni rapor Twitch’in izleyicisinin çoğunluğunun (neredeyse% 75’i) hala en iyi 5.000 kanala giren insanlardan geldiğini tespit ediyor. İkinci çeyrekte izlenen 2,7 milyar saatten bu ilk 5.000 kanal, bu saatlerin 2 milyarını izledi.

Ek olarak, ilk 5.000 kanalın ortalama eş zamanlı izlemesi (aynı anda izleyen izleyiciler), ikinci çeyreğe kıyasla 2019 yılının ikinci çeyreğinde% 12 arttı. En iyi 200 kanal, ortalama 10,590 kişiyi birlikte izleyen en yüksek eş zamanlı izleyiciye sahiptir.

Ayrıca çeyrekte, Fortnite, League of Legends, Dota 2 ve Counter-Strike: Global Offensive gibi en iyi oyun başlıklarının izlenirken, vlogging - aka “Just Chatting” - diğer unvanlarla birlikte büyüdü.

Bu arada, Esports hala büyük rakamlar çekiyor ancak genel pastanın sadece küçük bir dilimini temsil ediyor.

' Twitch canlı yayınlara hakim olmaya devam ediyor konulu haberimizde Teknoloji Haberleri

olarak sizlere Twitch canlı yayınlara hakim olmaya devam ediyor ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Hemen yukarıda Twitch canlı yayınlara hakim olmaya devam ediyor ile ilgili yorum ve görüşleri

inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. '

Kaynak: https://www.sanalyer.com/haber/twitch...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın