Görüş Bildir
Haberler
Tuzla'da Patlama: 4 Yaralı

Tuzla'da Patlama: 4 Yaralı

Ulaş
03.01.2015 - 10:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuzla'daki üç katlı bir apartmanda patlama oldu, 2'si çocuk 4 kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle eşyalar çevreye savruldu.

Tuzla Şifa mahallesi Emiroğlu caddesi Hamit Kaplan sokaktaki üç katlı bir apartmanın ikinci katında saat 08.30 sıralarında patlama oldu. Hasan Ören, eşi ve çocukları uykudayken olan patlamadan sonra başlayan yangın binayı sardı.

Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri doğalgazı keserken itfaiye de yangını söndürdü. Evdeki 2'si çocuk 4 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Vücutlarında yanıklar olan yaralıların durumları iyi.

Patlamanın etkisiyle duvarlar yıkılırken, eşyalar ve cam çerçeveler metrelerce uzağa fırladı. Bahçedeki ağaçların üzerleri elbiselerle doldu. Evin önündeki bir otomobil de patlamadan zarar gördü.

'Deprem oldu sandık'

Olayın tanıklarından Necdet Aydın, 'Yatıyorduk. Öyle bir patlama oldu ki deprem olduğunu zannettik. Orta katta patlama oldu. Yangın çıktı. Hortumla söndürmeye çalıştım' dedi.

Başka bir kişi de balkondaki demir korkulukların yerlerinden çıkıp karşı binanın duvarına saplandığını söyledi.

Yapılan ilk incelemede patlamanın gaz sıkışması sonucu meydana geldiği anlaşıldı. Patlamanın nedeninin tam olarak anlaşılması için olay yerindeki araştırma sürüyor.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0