Görüş Bildir
Haberler
Tutulma Sezonu Resmen Başladı: Ekim Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Tutulma Sezonu Resmen Başladı: Ekim Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Astrolog Gizem
30.09.2023 - 09:18 Son Güncelleme: 30.09.2023 - 10:03

Merhaba sevgili okuyucu! 

Eylül uçup gitti, Ekim ayında resmen tutulma sezonuna giriyoruz. Koç ve Terazi aksına giren düğümlerin ilk dolunayını 29 Eylül Cuma günü yaşadık. Koç dolunayı hepimizin üstünden geçti, desek abartmış olmayız. Ekim'e girerken hala Koç dolunayının etkilerini taşıyor olacağız. Kimimiz çok agresif ve tahammülsüz, kimimiz sağlık sorunları ile boğuşuyor olabilir. Eh, Koç dolunayı başımızı epey ağrıttı. 

Güzel bir haber ile başlayalım! 

Ekim ayının 14'ünde Koç burcunun tam karşısında, Terazi burcunda bir yeni ay bizleri bekliyor. 21 derece Terazi'de olacak bu yeni aya kadar ilişkiler sınava tabii tutulacak. Yeni ay ile birlikte sınavı hakkıyla verenler ödüllendirilecek. Eğer Güneş, yükselen, Ay ya da Venüs'ünüz Koç ya da Terazi burcundaysa evliliğe doğru giden bir ilişkiniz olduğunu bilmelisiniz. İlişkiniz yoksa da bu aralar hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz.

Astrologların uyardığı kadar var, Koç-Terazi aksındaki tutulmalar burçların hayatını kökünden değiştirmeye geliyor. Dolunay ile kapanan defterler bir daha açılmamak üzere kapanacak. Yeni ay ile bambaşka ve sizleri çok mutlu edecek gelişmeler yaşanacak.

Fakat böyle bitmiyor...

28 Ekim'de gerçekleşecek Boğa dolunayı Ekim ayının aşk ayı olduğunu gösteriyor. Bu ay aşktan başka bir şey konuşmayacağız!

Mars'ın Akrep yolculuğunda olduğunu ve anlaşmazlıkların ayyuka çıkacağını da eklemezsek olmaz, dilimiz biraz sivri... Aman dikkat!

Venüs Başak burcunda ilerlerken ikili ilişkilerde ve güzellik konusunda ince eleyip sık dokuyabiliriz. Eh, o kadar olsun. Çünkü güzel şeylere biraz dikenli yollardan geçerek ulaşılır, bilirsiniz. 

Bu ay Merkür hazır Terazi burcundayken ılımlı olmak ve arabuluculuk yapmak için iyi bir dönem olabilir. Küsler barışıyor ancak hak da yerini buluyor. Ekim ayı adeta ektiğinizi biçeceksiniz!

Ekim ayında gerçekleşecek astrolojik olayları sizler için derledik! Burcunuzu okuyarak bu ayı en iyi şekilde nasıl değerlendireceğiniz hakkında tüyolar edinebilirsiniz.

Ve son olarak...

Herkesin bildiği gibi, Ekim ayı mucizelerle gel!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tutku dolu bir Ekim ayına "Merhaba" diyorsunuz!

Tutku dolu bir Ekim ayına "Merhaba" diyorsunuz!

Kozmik yöneticiniz Mars, aylık döngünüzün başlangıcında, güneşle birlikte yedinci evinizde yer alıyor ve ilişkilerinizde liderliği üstlenme konusunda size enerji veriyor. Ancak, Mars'ın Güney Kader Düğümü'nün üzerinde konumlanması ve Ekim ayının ilk haftasında Plüton ile çatışması, güç mücadelelerine veya eski zararlı alışkanlıklara kapılmamanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Ancak, 2 Ekim'de Venüs'ün Kuzey Kader Düğümü'ne gönderdiği şans ve 4 Ekim'de Merkür'ün ilişki evinize girişi, bu sertlikleri yumuşatıyor. Bu, ayın başlangıcında büyülü bir atmosfer yaratıyor ve tutkulu projelerinizde veya romantik ilişkilerinizde derin anlamlar keşfetme fırsatı sunuyor.

14 Ekim'deki Terazi yeni ay güneş tutulması, yoğunluğu bir üst seviyeye çıkarıyor. Bu tutulma, ilişkilerinizde sarsıntılara neden olabilir ve geçmişteki yaralarınızı ve ihanetlerinizi bırakarak daha uyumlu duygusal bağlantılara yer açmanızı teşvik edebilir. Bu hafta, güneş ve ayın hassas Chiron ile karşılaşması ve hassas konuları gündeme getirmesi nedeniyle kendinize karşı nazik olmanız önemli.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi, sekizinci evinizi aydınlatıyor ve seks ve sırlarla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. 23 Ekim'deki Akrep mevsimiyle birlikte, güneş ve Merkür de aynı evi aydınlatıyor. Bu dönem, bilinçaltı arzularınızı, korkularınızı ve enerjik bağlarınızı keşfetmek için ideal. 

Ay, 28 Ekim'deki Boğa ay tutulmasıyla sona eriyor. Bu tutulma, odak noktanızı iç dünyanızdan maddi dünyaya kaydırıyor. Bu güçlü ay, para ve değer konularındaki takıntılarınızı aşmanıza ve yeni bir sayfa açmanıza yardımcı olacak.

Romantizm dorukta...

Romantizm dorukta...

Terazi dönemi, ayın ilk haftalarında günlük rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı öne çıkarır. 4 Ekim'de Merkür'ün güneş ile birleşmesiyle iş hayatınızda daha verimli olmak ve sağlığınıza daha fazla değer vermek için ilham bulacaksınız. Ancak, her şey iş mi, yoksa oyun da var mı? Boğa burcunuz için Ekim 2023'te romantik anlamda önemli fırsatlar da bulunuyor.

8 Ekim'de yönetici gezegeniniz Venüs'ün seks ve romantizm alanınızı aydınlatmaya başlamasıyla hareketlilik başlar. Bu, flört hayatınız için olumlu bir işaret ve mevcut ilişkilerinize uyum getirecek bir gelişme. Mars'ın birkaç gün sonra ortaklık evinize girişi, aşk hayatınıza ve kişilerarası ilişkilerinize enerji ve girişimcilik getirir. Ayın geri kalanı, bir ilişkiye başlama veya bitirme isteğiniz varsa, ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu sağlayabilir.

İş ve yaşam dengenizi iyileştirmeye odaklanıyorsunuz ve 14 Ekim'deki Terazi güneş tutulması, bu çabanızı öne çıkarmanızı sağlar. Yeni fırsatları ağırlamak veya zihinsel ve fiziksel sağlığınızı daha iyi korumak için programınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Eğer hayatınızı her iki yönden de yoğun yaşıyorsanız, bu tutulma önemli şeylere öncelik vermeniz için gereken uyanışı sağlayabilir.

23 Ekim'de başlayan Akrep dönemi, güneş ve Merkür'ün Mars ile birlikte yedinci evinize girişiyle, kişisel ilişkilerinize duygusal derinlik ve yoğunluk getirir. Bu yeni güneş dönemi başlarken, burcunuzdaki Jüpiter, aşk yöneticiniz Venüs'e kozmik bir öpücük gönderir ve bu haftayı, sevgililerle tutkulu bir bağlantı kurmak ve belki de yaratıcı bir projeye ilham vermek için harika bir hafta haline getirir.

Ay, 28 Ekim'de burcunuzda dönüştürücü bir ay tutulmasıyla sona erer. Bu son derece kişisel ay, genişleyen Jüpiter ile aynı hizada, bu da bunu büyük bir ruhsal büyüme ve serbest bırakma zamanı haline getirir. İki yıllık tutulma döngüsünün sonunda, bu kapanış bölümünü işaret eder ve her şey söylendiğinde ve yapıldığında, ruh amacınıza her zamankinden daha fazla bağlı hissedeceksiniz.

Ekim ayında ruh ikizinizle tanışabilirsiniz.

Ekim ayında ruh ikizinizle tanışabilirsiniz.

4 Ekim'de hızlı ve zeki Merkür, romantizm ve yaratıcılık evinize adım atarak, Ekim 2023'e kadar İkizler burcunuzda neler olacağını belirleyen olumlu bir atmosfer oluşturuyor. Kozmik liderinizin birkaç hafta boyunca güneşle birlikte seyahat etmesi, Terazi sezonunu, flört etmek, eğlenmek ve hayatın keyifli yanlarıyla bağlantı kurmak için mükemmel bir dönem haline getiriyor.

12 Ekim gece yarısında, bu tutkunuzu alın ve Mars'ın enerjik girişiminin iş ve sağlıklı yaşam alanınıza getirdiği enerjiyi üretkenliğe yönlendirin. Mars bu hafta Satürn'den çok destek alıyor, bu da alışkanlık oluşturma ve uzun vadeli kariyer hedeflerinize doğru adımlar atma konusunda bu odaklanmayı kullanmanızı sağlar. Bu hafta ayrıca 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulmasını da getiriyor; bu, eski hayallerden vazgeçmeye başlama ve kalbinizi yeni ilham kaynaklarına açma konusunda güçlü bir dönem. 20 Ekim'deki Merkür cazimi, tutulma sırasında gelen içgüdüsel veya dışsal her türlü bilgiyi işlemek için ideal bir zaman.

23 Ekim'de Akrep sezonu başlıyor, bu da sizin için derinlemesine çalışmaya başlama ve sağlığınıza odaklanma zamanıdır. Güneş, Merkür ve Mars, üretken olmanızı ve uzun süre bekleyen görevlerinizi tamamlamanızı sağlamak için bir araya geliyor.

Ancak, 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması sırasında durup, düşünüp ve kendinize biraz bakım yapmanız gerekecek. Bilinçaltınızda hangi ruhsal yükleri taşıyorsunuz? Sezgilerinize kulak veriyor musunuz? Bazı şeylerden vazgeçme zamanı gelmiş olabilir ki gerçek sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz.

Sırlar bir bir açığa çıkıyor...

Sırlar bir bir açığa çıkıyor...

Terazi döngüsü, dördüncü evinize yoğun bir enerji odaklamasıyla, aile ve evle ilgili konulara daha fazla önem atfedilmesini gerektirir. Özellikle Yengeçler gibi, eviniz sizin sığınma alanınızdır, bu yüzden bu süreci, yaşam alanınızı ve iç dünyanızı olabildiğince rahat ve dengeli hale getirmek için kullanın.

Ayın ilk yarısında, kişisel konulara yoğunlaşmak faydalıdır çünkü 14 Ekim'deki Terazi Güneş tutulması, geçmişte kaçırılan fırsatlarla ilgili anıları tetikleyebilir veya beklentilerinizi karşılayamama korkusunu ortaya çıkarabilir. Bu tür duygular hoş olmasa da, kendinize karşı nazik ve şefkatli olun; kendinizi güvende hissetmeyi ve parlama yeteneğinize inanmayı hak ediyorsunuz. Otoritenizi sahiplenme ve becerilerinizi geliştirme konusunda derin bir dönüşüm sürecine giriyorsunuz, bu nedenle iç dünyanızı temizlemeye ve sağlam bir temel oluşturmaya çalışın, böylece yaklaşan fırsatları açık bir kalple karşılayabilirsiniz.

Bir haftadan biraz daha fazla bir süre sonra, Merkür ve Güneş, su burcu Akrep'e geçerek 2023 Akrep sezonunu başlatıyor ve tutku ve romantizm alanınızı aydınlatıyor. Sezon başladığında, Güneş ve Merkür'ün şanslı gezegen Satürn ile oluşturduğu üçgen açılar sayesinde, kalbinizi yüksek ideallerinizle hizalamaya ve kendinizi en büyük arzularınıza doğru itmek için güzel bir fırsatınız var.

28 Ekim'deki Boğa Ay tutulması, daha uyumlu bir topluluk bulmaya ve size gerçekliğinizden uzaklaştıran arkadaşlıklardan kurtulmaya yönlendirecek. Tutulmayı takip eden günler, Mars ve Merkür'ün kalp merkezli beşinci evinize katılımıyla, tutkularınıza yönelik ilham verici eylemler yapma veya birine karşı duygularınızı cesurca ifade etme zamanıdır.

Kariyerinizde güzel gelişmeler yaşanacak!

Kariyerinizde güzel gelişmeler yaşanacak!

Ekim 2023, Aslan burcunuz için sosyal etkileşimler ve zihinsel uyarımlarla dolu bir ay olacak. 4 Ekim'de, Merkür'ün güneşle birleşmesiyle iletişim alanında hareketlilik artacak. Arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapın ve sevdiğiniz yerlerde vakit geçirin.

Ayın ilk haftası, kaderinizi şekillendirecek büyülü bir dönem aynı zamanda. Romantik Venüs'ün, Kuzey Kader Düğümü ile oluşturduğu şanslı üçgen açı, size yeni maceralar, geniş kapsamlı ilişkiler ve kişisel gelişim fırsatları çekme gücü veriyor. Aşk gezegeni Venüs, dört aylık Aslan burcu ziyaretini 8 Ekim'de tamamlayarak Başak burcuna geçiş yapacak. Bu yazın uzun Venüs turu, zevkleriniz, değerleriniz ve ilişkilerinizde bir dizi değişiklik getirdi ve artık Aslan burcunuzun parıldaması için zaman geldi. Kendinize güvenin ve gelişiminizi kabul edin. Bahardaki halinizden çok farklı bir insan gibi hissedebilirsiniz. 14 Ekim'deki yeni ay tutulması, çevrenizdeki dünyaya gerçekliğinizi aktarmanızı sağlayacak yeni bilgi ve fikirlerin yolunu açacak.

23 Ekim'de başlayan içe dönük Akrep sezonu, yoğun iş ve sosyal hayatınıza bir mola vermeniz için ideal bir zaman olacak. Güneş, Merkür ve Mars'ın dördüncü evinizde birleşmesi, ailevi duygusal konuların çözülmesi ve evde daha huzurlu bir ortam yaratılması için sizi teşvik edecek.

28 Ekim'deki Boğa burcundaki dolunay ay tutulması, kariyerinizdeki önemli değişiklikleri pekiştirecek. Bu nedenle, ay sonuna doğru rahat bir sığınak oluşturmanız önemli olacak. Kendinizi güvensizlikten veya sahtekârlık sendromundan kurtarmanız için bir fırsat bu. Büyük hedefler için yaratıldınız ve bu ay, hayatınızdaki önemli bir bölümü tamamlayıp yeni bir bölüme geçmenize yardımcı olacak.

Maddi durumunuz tahmin ettiğinizden bile iyi olacak!

Maddi durumunuz tahmin ettiğinizden bile iyi olacak!

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, Terazi sezonu sizi maddi kazanımlar ve büyüme üzerine yoğunlaştırmaya teşvik edecek. Lüksün tadını çıkarın ve kendinizi ödüllendirecek bütçe oluşturun. 8 Ekim'de Venüs'ün burcunuza girişi, bu durumu daha da vurgular. Venüs'ün ilk birkaç gününde sert Satürn ile karşılaştığını ve bu durumun geçici bir süre için tatlı ve sosyal duygular üzerinde baskı oluşturduğunu hatırlayın. Ancak, ay boyunca sevgi ve uyum gezegeni Venüs'ün yanınızda olması, kalbinizin arzuladığı her şeyi çekmenizi sağlar. Cazibenizi etkili bir şekilde kullanın.

14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, mali durumunuzu çözme ve finansal dengenizi sağlama konusunda önemli gelişmelere yol açabilir. Tutulma sırasında ani kararlar vermekten kaçının, çünkü birkaç gün sonra Merkür tutulması ile daha fazla netlik kazanabilirsiniz.

Ayın son bölümünde, sosyal enerjinizi yükseltin ve çevrenizle bağlantı kurmak için ilham alın. 22 Ekim'de Başak burcundaki Venüs, bereketli Jüpiter'e bir öpücük göndererek romantizm ve ilişkilerde bol şans sunar. Akrep mevsimi ertesi gün başlar ve güneş, Merkür ve Mars'ın izinden giderek iletişim odaklı üçüncü evinize girer. Yakın arkadaşlarınızla bağlantı kurun ve hayatın küçük ayrıntılarının büyüsüne kapılın. Ancak, 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, geniş çaplı düşünmenizi ve sınırlarınızı zorlamanızı gerektirir. Eski inançlarınızı bırakın ve perspektifinizi genişletin. Dünya, sınırsız olanaklarla doludur.

Sürprizlerle dolu bir Ekim ayına hazır mısınız?

Sürprizlerle dolu bir Ekim ayına hazır mısınız?

Ekim 2023, Terazi burçları için heyecan verici ve hareketli bir ay olacak. İlk haftalar, güneşin burcunuzda parladığı ve Merkür'ün 4 Ekim'de katıldığı bir dönem. Bu durum, kişisel girişimlerinize daha fazla özgüven, açıklık ve coşku getirecek. Kemerlerinizi sıkıca bağlayın, çünkü Ekim ayı, Terazi burcunuz için aksiyon dolu olacak.

Mars, ayın ilk haftasında burcunuzda olacak, bu da hedeflerinize yönelik bilinçli eylemler atmanın ve sizi hedeflerinizden alıkoyan engelleri ortadan kaldırmanın tam zamanı. Ancak, 8 Ekim'de Venüs'ün on ikinci evinize çekilmesi ve Mars'ın birkaç gün sonra burcunuzdan ayrılmasıyla enerji değişecek. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, hayatınızı sarsmaya hazır olduğundan, biraz yavaşlamak iyi bir fikir olabilir.

Terazi sezonunun sonlarına doğru, burcunuzdaki Merkür cazimi, yeni yıla girerken hangi alışkanlıklardan vazgeçmeniz gerektiğini gösteriyor. 23 Ekim'de başlayan Akrep sezonu, güneş ve Merkür'ün finans sektörünüzde Mars ile birleşerek, harcamalarınızı gözden geçirme ve doğum günü harcamalarınızı dengeleme fırsatı sunuyor.

28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, sekizinci evinize çarparak, bilinçaltı korkularınızı aşmanızı, enerjik yüklerinizi serbest bırakmanızı ve içsel gerçekliğinizle yüzleşmenizi sağlayacak. Bu ay, tüm korkularınızı ortaya çıkaracak, ancak bu sayede onları tamamen serbest bırakabileceksiniz.

Hayatınızdaki gelişmeler hızlanıyor!

Hayatınızdaki gelişmeler hızlanıyor!

Terazi dönemi, yalnızlık ve huzurun hüküm sürdüğü on ikinci evinizi canlandırırken, enerjik Mars'ın da bu evde soluklanmasıyla Ekim 2023, Akrep burcunuz için sakin bir başlangıç yapmaktadır. Ancak, bu sessizliği dinlenme ve yenilenme fırsatı olarak değerlendirmenizi öneririm çünkü tempo arttığında durmak için zamanınız olmayacak.

10 Ekim'de, yönetici gezegeniniz Plüton'un gerilemesinin sona ermesi, sözlerinize güç katıyor ve sizi kendi gerçeğinizle tekrar bir araya getiriyor. Bir sonraki gün, yardımcı yönetici gezegeniniz Mars'ın burcunuza girişi, enerjinizi toparlamanız ve uyanmanız için gereken motivasyonu sağlıyor. 14 Ekim'de Terazi burcundaki güneş tutulmasıyla başlayan tutulma dönemine giriş yaparken enerjiye ihtiyacınız olacak. Bu yoğun yeni ay, sezgilerinizi güçlendirerek iç gözlemler yapmanızı teşvik ediyor. Ancak, Mars, ayın yöneticisi Satürn ile uyumlu bir enerji oluşturarak, tutkularınızın peşinden gitme konusunda size dayanıklılık ve azim sağlıyor.

Asıl hareketlilik, bir hafta sonra başlıyor; zihinsel gezegen Merkür ve güneş, Mars'la birleşerek 23 Ekim'de Akrep sezonunu resmen başlatıyor. Şimdi, özgüveninizi artırmanın ve özgünlüğünüzü öne çıkarmanın tam zamanı. Akrep mevsimi başladığında, hem Merkür hem de güneş, Satürn ile uyumlu bir enerji oluşturarak, tutulma döneminde hissetmiş olabileceğiniz enerjiyi yansıtıyor. Sorumluluklarınızı yerine getirin ve yerinizi sağlamlaştırın; çünkü siz bu kozmik gösterinin yıldızısınız.

28 Ekim, Boğa burcundaki önemli bir ay tutulması ile hayatınızın son iki yılında yaşadığınız büyük dönüşüm sürecini tamamlıyor. Bazı ilişkilerden veya beklentilerden vazgeçerek ihtiyaçlarınıza daha fazla yer açmanız gerekebilir, bu nedenle sizin için önemli olmayan şeylere tutunmayı bırakın. Zihinsel gezegen Merkür ve enerjik Mars, ertesi gün burcunuzda birleşerek, bir sonraki adımlarınızı dikkatlice düşünmenizi ve düşüncelerinizi korkusuzca ifade etmenizi teşvik ediyor.

Yeni aşklar kapıda!

Yeni aşklar kapıda!

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, Terazi mevsimi, sosyal yaşamınızı aydınlatıyor ve gruplar ve arkadaşlıklarla dolu on birinci evinizi hareketlendiriyor. Merkür'ün 4 Ekim'de bu sosyal atmosfere katılmasıyla, topluluğunuzla daha yoğun etkileşimler içinde olacaksınız. Ancak, bu durum, Ekim 2023'e kadar sürecek olan Yay burcunuzdaki geniş bir sürecin sadece başlangıcıdır.

8 Ekim'de, Venüs'ün kariyer evinize girişi ve profesyonel ilişkilerinizi tatlandırmasıyla enerjiler değişmeye başlar. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, topluluğunuzun gücünü vurgulayacak ve sizin, umutlarınızı ve vizyonlarınızı daha net bir şekilde paylaşmanızı sağlayacak. Lider olarak öne çıkmaktan çekinmeyin ve kalbinizi ortaya koyun. Aynı düşüncelere sahip kişilerin sizi bulacağına emin olun, çünkü tutulma mevsimi tamamen bu anlamda bir buluşmayı ifade eder.

23 Ekim'de Akrep mevsimi başlar ve güneş, on ikinci evinizdeki Merkür ve Mars'ı yakalar. Oldukça sosyal geçen bir ayın ardından, Ekim ayının son dönemini dinlenerek ve enerjinizi toplayarak geçirebilirsiniz. 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, Jüpiter ile birleşerek rutininizi değiştirecek ve kendinize bakmanın önemini hatırlatacaktır. Sağlıklı yaşamın herkese uyan tek bir formülü olmadığını unutmayın ve bu ay, artık işe yaramayan alışkanlıklarınızdan veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Akrep sezonunun enerjisi, hızınızı yavaşlatmanızı gerektirebilir. Ancak, kariyer evinizdeki Venüs'ün Jüpiter ile bağlantı kurması, amirleriniz üzerinde iyi bir izlenim bırakmanız için hala mükemmel bir zaman olduğunu gösteriyor. Ay sonunda, Venüs'ün Uranüs ile uyumu, size ilham verecek ve beklenmedik bir üretkenlik artışı sağlayacak. Bu sezonun tuzakları olabilir, ancak aynı zamanda birçok sürprizi de beraberinde getirecektir.

Bu ay bütün gözler üzerinizde olacak!

Bu ay bütün gözler üzerinizde olacak!

Terazi mevsimi, onuncu evinizi aydınlatarak kariyer hayatınıza enerji katıyor. 4 Ekim'de Merkür'ün güneşe ve enerjik Mars'a katılmasıyla, iş ilişkilerinizi güçlendirme ve yeteneklerinizi kullanarak patronlarınızı etkileme beceriniz artıyor. Ekim 2023, Oğlak burcunuz için ofiste ve daha ötesinde, özgüveninizi artırma fırsatlarıyla dolu bir dönem olacak.

Enerji dengesi, ayın ortasında değişmeye başlıyor. 10 Ekim'de Plüton, çoğunlukla sizin burcunuzda gerçekleşen yıllık gerilemesini tamamlıyor ve bu, Ocak ayında yaşadığınız hayatınızdaki alt akıntıların hafif bir yankısını hissetmenize neden olabilir. Birkaç gün sonra, Mars'ın on birinci evinize çarpmasıyla, ağ oluşturma, toplulukları harekete geçirme ve ekibinizde liderlik etme konusunda motivasyonunuz artıyor. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, kariyerinizde önemli değişimlere işaret ediyor. En yüksek hedeflerinize ulaşmak için kalbinizi açmanız ve geçmişteki yaraları iyileştirmeniz gerekebilir ve bu ay, bu süreci destekleyebilir.

23 Ekim'de Akrep sezonu başlıyor ve bu dönem, topluluk bağlantılarınızı derinleştirmek ve gelecekteki vizyonlarınızı güçlendirmek için ideal bir zaman olacak. Ancak, bu güneş değişimine giden günlerde, kariyer ve tanıtım odaklı onuncu evinizdeki Merkür cazimi, Plüton ile kare oluşturacak ve tutulmayla ilgili her türlü açıklığı derinlemesine incelemenize ve bir eylem planı oluşturmaya başlamanıza yardımcı olacak. Bu süreçte problem çözme yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanın. Bu dönemde, burcunuzdaki Venüs-Jüpiter üçgeni, romantik ilişkilerinize uyum getirirken, tutku projelerinizi canlandırıyor ve daha iyimser düşünmenizi sağlıyor.

Akrep sezonunun ilk haftasında bu iyi hisleri yaşayın, ancak biraz yoğunluğa da hazırlıklı olun. 28 Ekim'deki Boğa burcundaki ay tutulması, kendinizi daha özgün bir şekilde ifade etmeniz için sizi teşvik ediyor. Kendinizi gösterme ve ışığınızı parlatma zamanı geldi; artık tutkularınızı bastırmaya veya ışığınızı karartmaya gerek yok. 31 Ekim, başka bir güzel Venüs üçgen açısıyla öne çıkıyor; bu sefer flört sektörünüzde Uranüs var.

Yepyeni bir bakış açısı kazanacaksınız!

Yepyeni bir bakış açısı kazanacaksınız!

Ekim 2023'te, Kova burcunuzun ufkunu genişletecek ve konfor alanınızın dışına çıkmanızı sağlayacak olan Güneş, çoğunlukla Terazi burcunda olacak. Bu dönemde atacağınız adımlar, kariyerinizi genişletme konusunda size yardımcı olabilir.

4 Ekim'de, bilgiye olan açlığınızı ve perspektifinizi genişletme isteğinizi artıracak olan Merkür, dokuzuncu evinize giriyor. 12 Ekim'de Mars, kariyer alanınıza giriyor ve profesyonel hedeflerinize ulaşma ve yeni projeler başlatma konusunda size motivasyon sağlıyor. Mars'ın Satürn ile olan etkileşimi, uzun vadeli finansal hedeflerinize destek sağlıyor. 14 Ekim'deki Terazi burcundaki güneş tutulması, yeni bir düşünce tarzını tetikleyebilir. Bu dönemde, sınırlayıcı düşünceleri bırakma ve kendinizi iyileştirme zamanı gelmiş olabilir.

20 Ekim'deki Merkür cazimi, eski inanç sistemlerinden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Sabit burç olan Kova, yeni durumları keşfetmeye başlıyor. Bu açık fikirlilik, kariyeriniz için de olumlu olabilir. 23 Ekim'de başlayan Akrep sezonu, profesyonel yaşamınıza daha fazla enerji getirecek. Bu ay, istikrarlı çalışma ahlakınızın karşılığını alacak ve doğru insanların dikkatini çekeceksiniz.

28 Ekim'deki ay tutulması, kişisel hayatınızdaki önemli konularla ilgilenmenizi gerektirebilir. Bu, işlerinizi bir süreliğine bir kenara bırakmanızı gerektirebilir, ancak sağlam bir temel oluşturmanız, en büyük hedeflerinize ulaşmanız için gereklidir.

Yeni sevdalara, yeni maceralara kucak açıyorsunuz!

Yeni sevdalara, yeni maceralara kucak açıyorsunuz!

Ekim 2023'te Balık burcunuz, sekizinci evinizin gizemli ve hassas enerjileriyle dolup taşıyor. Bu ayın sonuna kadar savunmasızlığınızı güçlü bir silah olarak kullanmayı öğrenecek ve yeni denizlere yüzme cesaretini bulacaksınız.

Ayın başında, yönetici gezegeniniz Neptün'ün Merkür ile karşılaşması, sezgilerinizi kullanmanız için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Ancak, bu durum iş ve kişisel iletişimle ilgili bazı kafa karışıklıklarına neden olabilir. Aşk hayatınızda, duygusal ifadenin önemini unutmayın ve sevgilinize duygularınızı bir şarkı veya şiirle ifade edin. Venüs'ün 8 Ekim'de yedinci evinize girişi, aşk hayatınızdaki engelleri aşmanızı sağlayabilir.

14 Ekim'deki Terazi burcundaki yeni ay güneş tutulması, sizin için derin ve duygusal bir deneyim olacak. Bilinçaltınızdan çıkan korkular, arzular veya enerjisel karışıklıklar, dikkatinizi çekebilir ve onlarla yüzleşmenizi gerektirebilir. Bu durum, duygusal yaraları ve toksik ilişki dinamiklerini iyileştirmek için bir fırsat olabilir.

Akrep sezonu 23 Ekim'de başladığında, daha canlı bir atmosferle karşılaşacaksınız. Akrep burcundaki güneş, zeki Merkür ve başarılı Mars'ın da desteğiyle, ufkunuzu genişletmeye ve zihninizin daha derinlerine dalmanızı teşvik ediyor.

Akrep mevsimi, yeni bakış açıları ve derin bilgi arayışı için mükemmeldir. 28 Ekim'deki Boğa burcundaki dolunay ay tutulması, benzersiz bakış açınızı ifade etme ve gerçeğinize sadık kalma fırsatı sunar. Bu dönem, ayrıntıların büyük resimdeki hedeflerinizi gölgelemesine izin vermemeniz gerektiğini hatırlatır. Jüpiter'in dolunayla aynı hizada olması, büyük düşünme ve dramatik olma izniniz olduğunu gösterir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
25
18
11
9
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BÜSÜ.

Onedi; Sanırım canınız düğün çekti.Ekim ayında ruh ikizinizle tanışabilirsiniz. Geçen gün de 2024 Mayıs ayında evleneceğimi söylemiştiniz.😅😄

Yağmur

Yeni aşklar kapıda!

diablo otuzbir

incinmişsin dedi