Görüş Bildir
Haberler
Tutuklu Gazeteci Merdan Yanardağ'dan İlk Açıklama: 'Haksızlıklara Asla Boyun Eğmeyeceğim'

etiket Tutuklu Gazeteci Merdan Yanardağ'dan İlk Açıklama: 'Haksızlıklara Asla Boyun Eğmeyeceğim'

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Merdan Yanardağ'dan ilk açıklama geldi. Yanardağ, “Ben her şeye karşı engelleri aşacağımızı düşünüyorum. Herkesi sevgiyle selamlıyorum. Bir şeyin bilinmesini istiyorum. Haksızlıklara hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim” dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Terör örgütü propagandası yapma” suçundan Merdan Yanardağ tutuklandı

"Terör örgütü propagandası yapma” suçundan Merdan Yanardağ tutuklandı

Tele1’de yayınlanan programındaki açıklamaları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, dün gözaltına alınarak Çağlayan Adliyesi’ne getirilmişti. Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturması Bürosu savcısı tarafından sorgulanan Yanardağ, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edilmiş ve tutuklanmıştı.

'Herkese selamı var, sağlığı yerinde'

'Herkese selamı var, sağlığı yerinde'

'Terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla Silivri Cezaevi’nde 1 gündür tutuklu bulunan Yanardağ, bugün avukatı Bilgutay Hakkı Durna ile cezavinde görüştü.

Durna, Merdan Yanardağ ile Silivri Cezaevi’nde görüştüm. Herkese selamı var. Dayanışma gösteren dostlarına sevgilerini iletiyor. Sağlığı yerinde” dedi.

'Haksızlıklara hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim'

'Haksızlıklara hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Durna, Yanardağ’ın mesajını da iletti:

“Ben her şeye karşı engelleri aşacağımızı düşünüyorum. Herkesi sevgiyle selamlıyorum. Bir şeyin bilinmesini istiyorum. Haksızlıklara hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
11
6
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cengo

Hadi len! Maymun gözünü açtı! Asıl Atatürk düşmanları sizsiniz! Vatan hainleri! Haksızlıklara boyun eğmeyecekmiş! Beter ol terörist sevicisi!

Rtt

Az ötede ağla gülüm....umarım bir daha gün yüzü görmezsin...şimdi öve öve bitiremediğin apo iti gibi bol bol kitap okur kendini geliştirirsin...

oylum savrukcu

Bu kadar güzellemeyi hdp’liler bile yapmıyor Merdan. Tamam sempatiniz var, yürekten destek veriyorsunuz filan ama bu kadarına gerek var mıydı gerçekten? Ödem... Devamını Gör