Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Norveç Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Statta Oynanacak? Türkiye Norveç Hangi Kanalda?

Türkiye Norveç Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Statta Oynanacak? Türkiye Norveç Hangi Kanalda?

Türkiye Norveç maçı için heyecan başladı. Milli Takım, Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde önce Norveç ile sonrasında Letonya ile karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş sonrası takımın başına geçen Alman teknik adam Stefan Kuntz’un ilk maçına çıkacağı Türkiye Norveç mücadelesi Fenerbahçe’nin Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Peki, Türkiye Norveç maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Türkiye Norveç maçı hangi kanalda olacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Dünya Kupası Yolunda

Türkiye Dünya Kupası Yolunda

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında Hollanda karşısında ağır bir yenilgi alan Milli Takımımızda, hocalık görevine Alman teknik adam Stefan Kuntz getirilmişti. Genç teknik adam Norveç karşısında ilk maçına çıkacak. Türkiye, Norveç maçı öncesinde grupta 11 puanla 3. sırada bulunuyor. Lider Hollanda ile ikinci Norveç’in ise 13 puanı bulunuyor.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Norveç maçı 8 Ekim Cuma günü İstanbul'da Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Norveç mücadelesini Alman hakem Felix Brych yönetecek.

Türkiye Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye’nin 2022 Dünya Kupası yolunda en önemli maçlarından biri olan Norveç karşılaşması TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Türkiye Norveç Maçının Biletleri Tükendi

Türkiye Norveç Maçının Biletleri Tükendi

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile 8 Ekim Cuma günü İstanbul'da oynayacağı maçın biletleri tükendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ev sahibi taraftarlar için satışa sunulan biletlerin tamamının tükendiği belirtilerek, 'Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2022 Dünya Kupası finalleri yolunda A milli takımı'mıza destek veren bütün ay-yıldızlı taraftarlarımıza teşekkür ederiz' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın