Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Norveç Maçı Bugün Mü, Saat Kaçta? Türkiye Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye Norveç Maçı Bugün Mü, Saat Kaçta? Türkiye Norveç Maçı Hangi Kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, bugün 2022 Dünya Kupası yolunda kritik bir mücadeleye çıkacak. Hollanda karşısında alınan ağır yenilgi sonrasında Şenol Güneş ile yollar ayrılmış ve takımın başında Alman teknik direktör Stefan Kuntz getirilmişti. Kuntz, takımın başında ilk maçına Norveç karşısında çıkacak. Dünya Kupası yolunda gruptaki en ciddi rakiplerimizden biri olan Norveç ile yapılan ilk maçta Türkiye sahadan 3-0 galip ayrılmayı başarmıştı. Peki, Türkiye Norveç maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Norveç maçı hangi kanalda? İşte 2022 Dünya Kupası yolundaki en kritik maçlarından biri olan Norveç maçına dair tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında Hollanda karşısında ağır bir yenilgi alan Milli Takımımızda, hocalık görevine Alman teknik adam Stefan Kuntz getirilmişti. Genç teknik adam Norveç karşısında ilk maçına çıkacak. Türkiye, Norveç maçı öncesinde grupta 11 puanla 3. sırada bulunuyor. Lider Hollanda ile ikinci Norveç’in ise 13 puanı bulunuyor.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Norveç maçı 8 Ekim Cuma günü İstanbul'da Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Norveç mücadelesini Alman hakem Felix Brych yönetecek.

Türkiye Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye’nin 2022 Dünya Kupası yolunda en önemli maçlarından biri olan Norveç karşılaşması TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Türkiye Norveç Muhtemel 11’ler

Türkiye Norveç Muhtemel 11’ler

Türkiye Norveç maçı muhtemel 11’leri şu şekilde;

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Serdar Aziz, Caner, Berat, Ozan, Hakan, Cengiz, Yusuf, Burak

NORVEÇ: Nyland, Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling, Thorsby, Berg, Thorstvedt, Odegaard, El Younoussi, Berisha

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın