Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'deki En Ucuz Elektrikli Otomobil Tanıtıldı! Citroen e-C4'ün Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye'deki En Ucuz Elektrikli Otomobil Tanıtıldı! Citroen e-C4'ün Fiyatı ve Özellikleri

Bahadır
16.10.2022 - 16:17

Citroen, %100 elektrikli C4 modelini Türkiye'de lansman özel fiyatı ile satışa çıkardı. Citroen e-C4, satışa sunulan fiyatı ile Renault Zoe'yi geçerek Türkiye'deki en ucuz %100 elektrikli otomobil oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Citroen e-C4 Fiyatı İle Türkiye'deki En Ucuzu Elektrikli Otomobil

Citroen e-C4 Fiyatı İle Türkiye'deki En Ucuzu Elektrikli Otomobil

Emre Özpeynirci sosyal medya hesabı Twitter'dan yapmış olduğu paylaşım ile Citroen e-C4'ün lansmana özel fiyatının 768.000 TL olduğunu paylaştı. e-C4, lansman fiyatı ile 809.000 TL fiyatı olan Renault'un elektrikli otomobili Zoe'yi geçerek ülkemizdeki en ucuz elektrikli otomobil oldu. Emre Özpeynirci paylaşımında elektrikli araçlarda da matrah sistemi olduğunu belirterek otomobilin fiyatının 1 milyonu da aşabileceğini aktardı.

Citroen e-C4'ün İç Tasarımı

Citroen e-C4'ün İç Tasarımı

Citroen'in yeni teknolojisi ile üretilen otomobilin iç tasarımında direksiyon üç kollu ve bu direksiyonun arkasında 5 inç dijital bir gösterge yer alıyor. 10 inç boyutunda TFT ekran, 6 hoparlör, dijital klima ve ön koltuk ısıtıma, anahtarsız çalıştırma gibi seçenekler de standart olarak karşımıza çıkıyor. Aracın içerisinde düğme ve buton sayısının diğer elektrikli araçlara göre oldukça az olduğu da göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Citroen e-C4'ün Dış Tasarımı

Citroen e-C4'ün Dış Tasarımı

Citroen modellerinde son zamanlarda görmeye alıştığımız siyah plastik trimler ile otomobil çift renkli bir görünüm kazanıyor. Crossover ismi verilen kasa tipi ile diğer elektrikli araçlardan farklı olan e-C4 oval hatlara sahip, kasa üzerinde bulunan keskin hatlarla da aracın daha agresif bir yapı kazanılması amaçlanmış. LED ön farlar, karartırmış arka camlar açılır cam tavan ve krom cam çıtaları da aracın dış tasarımda dikkat çekici özelliklerinden.

Citroen e-C4'ün Özellikleri

Citroen e-C4'ün Özellikleri

350 km menzili olduğu açıklanan aracın normal sürüşte 260, ekonomik sürüşte ise bu mesafenin 360 km'ye kadar çıkabileceği belirtiliyor. Araç 136 hp ve 260 Nm tork üretebilen bir motora sahip. Maksimum 150 km/s ile sınırlandırılan aracın 0-100'ü ise 9.7 saniye. Otomobilde Normal, Eko ve Sport olmak üzere üç farklı sürüş modu kullanıcıya sunuluyor.

Emre Özpeynirci'nin Paylaşımı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilirkişi Raporu

Yerli ve milli togg otomobilimiz bakalım kaç milyondan satışa çıkacak.

hakan balta

Günümüz ekonomisinde 768 bin tl ye full elektrikli c sınıfı bir araç için gayet alınabilir olmuş. Tabi bayilerden bu fiyata bile bulmak mümkün olmayacaktır, ... Devamını Gör