Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Basketbol Ligi'nde Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu

Türkiye Basketbol Ligi'nde Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu

Enver K.
09.05.2015 - 19:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Basketbol Ligi normal sezonunu oynana son hafta maçlarıyla tamamlandı.

PLAYOFFTA DERBİ HEYECANI

Galatasaray Liv Hospital, ligden düşmeme mücadelesi veren Rönesans TED Ankara Kolejliler'i ağırladı. Abdi İpekçi'de normal süresi 71-71 biten maçı 88-84 kazanan Ankara temsilcisi ligde kalmayı başardı. Galatasaray normal sezonu 8. bitirdi ve lider Fenerbahçe ile playoff ilk turunda karşılaşma hakkı kazandı.

DAÇKA İBB'Yİ DEVİRDİ

Ligde üst sıraları kovalayan Darüşşafaka Doğuş, İBB'yi deplasmanda 76-74 mağlup etti. Darüşşafaka Doğuş bu sonucun ardından normal sezonu 3. sırada bitirdi. İBB ise 12. sırada sezonu tamamladı.

ES-ES HEM YENİLDİ HEM DÜŞTÜ

Trabzonspor Medical Park deplasmanına ligde kalmak için çıkan NSK Eskişehir sahadan 93-91'lik yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray deplasmanında kazanan TED Kolejliler Eskieşhir Basket'in düşmesini de ilan etmişti. NSK Eskişehir Basket, TOFAŞ'ın ardından ligden düşen diğer takım oldu. Trabzonspoe Medical Park ise sezonu 5. sırada tamamladı.

EFES'TEN TELEKOM'A DEV FARK

Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonun 30. ve son haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Türk Telekom'u 88-67 mağlup etti. Anadolu Efes normal sezonu 2. sırada tamamladı. Türk Telekom ise ligi 7. sırada tamamlayarak Playoff'ta Anafolu Efes'in rakibi oldu.

BANVİT, TOFAŞ'I RAHAT GEÇTİ

Daha önce ligden düşmesi garantilenen TOFAŞ, Banvit'i konuk etti. Karşılaşma 95-67 Banvit üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Banvit ligi 6. sırada tamamladı. TOFAŞ ise son sırada kaldı.

TBL PLAYOFF EŞLEŞMELERİ

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital

Anadolu Efes - Türk Telekom

Darüşşafaka Doğuş - Trabzonspor Medical Park

Pınar Karşıyaka - Banvit

Kralspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın