Görüş Bildir
Haberler
Tüm Hazırlıklar Yapılıyor: ‘Seçim Tarihi Kesinleşti’

Tüm Hazırlıklar Yapılıyor: ‘Seçim Tarihi Kesinleşti’

HaberTürk yazarı Bülent Aydemir, hükümetin tüm planlarını seçimin 14 Mayıs’ta olmasına dair yaptığını yazdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Dış borçlar seçim sonrasına öteleniyor'

‘Dış borçlar seçim sonrasına öteleniyor'

Bülent Aydemir’in yazısında ilgili bölümler şu şekilde;

Seçim tarihi artık kesinleşti: 14 Mayıs… En azından Cumhur İttifakı buna göre hazırlıklarını yapıyor. Dış borç ötelemeleri, iç ödemeler hep seçim sonrasına göre şekillendiriliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar meselesinin çözümü için hazırlanan teklif yasalaştıktan sonra ilk maaşların yatırılması, torba yasaya konulacak bazı ekonomik af ve yapılandırma konuları hep seçim tarihine endekslenmiş durumda. Hatta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın memur maaşlarına yılın ikinci yarısında yapılacak ek zammı, seçimden önce açıklayabileceği konuşuluyor...”

‘İktidar kesenin ağzını açtı’

‘İktidar kesenin ağzını açtı’

Seçim ekonomisi tam gaz gidiyor. Belki herkesin üzerinde uzlaştığı tek konu bu. Seçime giderken, iktidar, kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda, her türlü şart zorlanarak seçmeni memnun etmeye dönük adımlar atılıyor. Ufak tefek çıkışlar dışında muhalefet de buna itiraz etmiyor. Çünkü vatandaşı memnun etmek lazım. Seçim var! Her seçim döneminde olduğu gibi toplumun farklı kesimlerinden gelen taleplerin de sınırı olmuyor doğal olarak… Çoğu kesim, iktidar vermese bile muhalefet zorlar ve bu düzenleme yapılır yaklaşımıyla hareket ediyor. Bu tespitleri, geçim zorluğu yaşayan vatandaşların kaygılarını paylaştığımı belirterek yapıyorum…”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
9
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

giderayak son posta kitleyecekler. zamları %200 falan yapabilirler. nasılsa onların derdi olmayacak. neyse biraz da halk fırsatçı olsun napalım :)

beybi shark

Defolun gidin de, yıllardır örtbas etmeye çalıştığınız hayvan gibi ekonomik krizi açık açık yaşayalım, millet farkına varsın, adam gibi bi ekonomik politika ... Devamını Gör

Semih Kurnaz

3 kuruş para için "üstelik o da 1 aya kalmadan eriyip gidiyor" bunlara oy verirseniz, ben artık saf kötülük moduna bağlar bütün aptal orospu evlatlarından fa... Devamını Gör