Görüş Bildir
Haberler
Trendyol Yaz Alışverişinde Alabileceğiniz Uygun Fiyatlı Ürünler

etiket Trendyol Yaz Alışverişinde Alabileceğiniz Uygun Fiyatlı Ürünler

Eda Özkan
14.06.2022 - 15:38

Sadece üç gün sürecek olan Trendyol yaz indirimi başladı! Elektronikten kıyafete birçok ürünün indirime girdiği bu günlerde Onedio olarak bizler de sizin için alabileceğiniz uygun fiyatlı birçok ürünü listeledik! E ne duruyoruz? Haydi bir göz atalım 🤩

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halat Sandalet

1. Halat Sandalet

Çok güzel bir sandalet, yazın ayağımdan hiç çıkarmadım oldukça rahat. Ben 37 giyiyorum bir numara büyük aldım daha rahat oldu. Beklediğimden daha kaliteli bir sandalet, tabanı çok ince değil normal. Gayet güzel paketlenmiş teşekkür ederim.

Son yılların en çok tercih edilenlerinden biri olan halat sandaletler, tüm kombinlerinizin altına olarak yazın ayaklarınızın nefes almasını sağlayacak! Duruşu ve rahatlığı ile oldukça ön plana çıkan bu modele buradan ulaşabilirsiniz.

2. Siyah Crop Dikiş Detaylı Triko Bluz

2. Siyah Crop Dikiş Detaylı Triko Bluz

Ürün baya güzel. Kumaşının kalitesi de güzel. Üzerinize tam oturuyor. Yıkandıktan sonra da bir sıkıntı olmadı. Tavsiye ediyorum.

Akrilik kumaştan elde edilen slim kalıp bu üst, kombinlerinizin kurtarıcı parçası olacak! İnce görüntüsü ise sizi daha zayıf göstererek siyahın asilliği ile tarzınıza tarz katacak desek yeridir! Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

3. Çiçek Desenli Bağlamalı Normal Bel Bikini Altı

3. Çiçek Desenli Bağlamalı Normal Bel Bikini Altı

47 kiloyum ve xs tam oldu. Kalıpları tam kalıp. Güzel kaliteli bir bikini altı.

Bikinisini renkli ve çiçekli tercih etmek isteyenlerin alabileceği bu uygun fiyatlı alt, plajların tozunu attırmanız için sizi bekliyor! Polyester karışımlı dokuma kumaş ile üretilen bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

4. Unisex Siyah Triko Sneaker Spor Ayakkabı

4. Unisex Siyah Triko Sneaker Spor Ayakkabı

Hızlı kargo hemen elime ulaştı. Ayakkabı aynı göründüğü gibi gerçekten çok rahat yumuşak hafif ayağınızda yok gibi bayıldımmm her zaman ayakkabılarda giydiğim numarayı aldım tam oldu tam kalıp sizde ona göre alabilirsiniz bu fiyata bu rahatlık ve şıklık çok teşekkür ederim 🙏

Spor şıklığı tercih eden biriyseniz, bu ayakkabı tam size göre! Şıklığı, rahatlığı ile ayaklarınıza dünya varmış dedirtecek bu siyah spor ayakkabı ile en yorucu günlerde bile tüy gibi hafif hissedeceksiniz. Ürüne bir şans vermek isterseniz, buradan ulaşabilirsiniz.

5. Xiaomi Redmi Buds 3 Lite

5. Xiaomi Redmi Buds 3 Lite

sevgilime hediye olarak aldım bir iş günü içinde teslim edildi. bas kalitesi falan her şey çok güzel. hatta mikrofonu o kadar iyi ki kalabalık ortamda konuşsa bile sadece onun sesini duyuyorum. tavsiye ederim. fiyatının üstünde ederi var.

Eğer kablolu kulaklığınızın yerini Bluetooth kulaklık doldursun istiyorsanız bu ürün tam sizlik! Bu parçanın kulak içi özelliği ve dokunmatik kontrolü ile farklı bir deneyim yaşayacaksınız! Eğer kendinizi şımartmak isterseniz ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Palmolive Moments Nemlendirici Banyo ve Duş Jeli 500 ml x 4 Adet

6. Palmolive Moments Nemlendirici Banyo ve Duş Jeli 500 ml x 4 Adet

çok güzel kokusu var ikisinin de tavsiye ederim indirimden aldım hızlı ve sorunsuz teslimat

Duş jellerinin son dönemdeki artışının sizi etkilemesine izin vermeyin! Bu dörtlü paket, kokusu ile duşlarınıza eşlik ederek keyifli bir temizlik hissi verecek! Biri sandal ağacı ve lavanta yağı, diğeri ise böğürtlen ve orkide özleri ile üretilmiş olan bu duş jellerine buradan ulaşabilirsiniz.

7. Sebamed Sun Bebe 50+ Güneş Losyonu 150 ml

7. Sebamed Sun Bebe 50+ Güneş Losyonu 150 ml

Uzun zamandır kullandığım indirimde stokladığım çok memnun kaldığım bir güneş koruyucu 👍 benim cildim çok kuru olduğu için ekstra nemlendirici kullanmama gerek kalmıyor. 

Güneş kremlerinin olası yanıkları ve kırışıklıkları önlediği su götürmez bir gerçek biliyorsunuz ki... Özellikle son dönemde uygun fiyatlı olan güneş kremleri araştırılırken, biz de sizler için Sebamed'in 50+ güneş losyonunu önermek istedik. Unutmayın ki cildimiz, bizler için oldukça değerli. Eğer siz de uygun fiyatlı ve yüksek koruma içeren bir güneş kremi arayışındaysanız, ürüne buradan ulaşabilirsiniz :)

8. William Morris - Çerçevesiz Poster

8. William Morris - Çerçevesiz Poster

Dümdüz duvarlardan sıkılarak duvarlarını renklendirmek isteyenler buraya! William Morris'in eşsiz resimlerinden biri olan bu posteri alarak evinizde farklı bir enerji yakalayabilirsiniz! Unutmayın ki küçük dokunuşlar her şeydir :) Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

9. NYX Professional Makeup Göz Farı Paleti

9. NYX Professional Makeup Göz Farı Paleti

Renkli makyaj sevenler için bulunmaz bir nimet tozutmuyor ve çok güzel renk veriyor indirimde kaçırılmamalı

Bu palet, tek renk makyajdan sıkılan ve farklılık arayanlar için adeta bir lütuf! Özel günler, partiler, konserler fark etmeksizin renkli kişiliğinizi ortaya çıkararak birbirinden güzel makyajlar yapabileceğiniz bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

10. 1000 Parça - Café Terrace At Night Puzzle

10. 1000 Parça - Café Terrace At Night Puzzle

Ürün kısa sürede elime ulaştı, parçalar da kaliteli duruyor uygun fiyata terapi 👍🏼

Puzzle yapmanın zamanı en iyi değerlendirme yöntemlerinden biri olduğunu söylememiz mümkün. Hem keyif veren hem de zeka geliştiren bu aktivite, başarılı ressam Vincent van Gogh'un en ünlü resimlerden biri ile taçlandırılmış! Eğer siz de sanat ve puzzle ikilisini seviyorsanız, 1000 parçalık bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sezen Aksu - Gülümse Albüm Plak

11. Sezen Aksu - Gülümse Albüm Plak

Kaliteli bir plak. Pikabı olanlar ve hediye etmeyi düşünenler için değerlendirebilir. Paketleme iyi.

Geçmiş döneme ilgi duyarak plaklara aşık olanlar burada mı? Sezen Aksu'nun en sevilen albümlerinden biri olan Gülümse, a ve b yüzü şeklinde 10 şarkıdan oluşan plağı ile pikaplarınızda yerini almaya hazır! Eğer bu müthiş albümün sevdiklerinizle kurulan sofralardaki arka fon şarkısı olmasını isterseniz, bu plağa buradan ulaşabilir ve kendinizi şımartabilirsiniz.

12. Yataş Nomi Ranforce Çift Kişilik Kiremit Renkli Nevresim Seti

12. Yataş Nomi Ranforce Çift Kişilik Kiremit Renkli Nevresim Seti

Kumaşı yeri çok güzel deseni gözüktüğü gibi piyasaya göre uygun fiyat yataş yine şaşırtmadı

Günün yorgunluğu uyku ile çıktığı gibi, uyku kalitesinde en önemli şeylerden biri de nevresim rahatlığıdır. Eğer sizi terletmeyen, bunaltmayan ve üzerinizde yük varmış hissi vermeyen bir nevresim arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kiremit rengi ile şık bir görünüş kazanan bu yüzde yüz pamuklu çarşafa buradan ulaşabilirsiniz.

Bu ürünler de ilginizi çekebilir 👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın