Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Yine Kazanamadı

Trabzonspor Yine Kazanamadı

Fatih UZUN
27.09.2014 - 19:28

Süper Lig'de dördüncü hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Bordo Mavililer dördüncü maçından da beraberlikle ayrıldı.

Ligde oynadığı ilk üç maçtan da beraberlikle ayrılan Bordo Mavililer, Kasımpaşa karşısında 85'inci dakikaya 1-0'lık üstünlükle geldi. Kasımpaşa'da Oscar Scarione'nin golü maça dengeyi getirdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta Trabzonspor'un golünü ise 16'da Yusuf Erdoğan attı.

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo bu sezon ligde ilk kez bir maça ilk 11'de başladı. Taraftarının önünde ilk kez forma giydi. 78'te yerini Majeed Waris'e bıraktı.

Bordo Mavililerde geçen hafta İstanbul Başakşehir maçına göre 3 oyuncu değişikliğine gidildi. İstanbul Başakşehir maçında sakatlanan Constant'ın yerine Soner Aydoğdu formayı aldı.

Teknik direktör Halilhodzic, geçen haftaki maçta oynattığı Waris ve Fatih Atik'i yedek kulübesinde oturturken bu oyuncuların yerine Yusuf Erdoğan ve Cardozo'ya görev verdi.

Trabzonspor'da Aykut Demir, Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu, Constant, Deniz Yılmaz, Bosingwa ve Yatabare kadroda yer alamayan isimler oldular.

Sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir maç ceza alan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic de maçı tribünden takip etti. Cezası bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da karşılaşmayı stattan izleyemedi.

Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya ilgi göstermedi. Tribünlerde bulunan yaklaşık beş bin dolayında taraftar, bordo-mavili takıma destek verdi.

Al Jazeera

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/trabzon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0