Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Hami Mandıralı Oldu

Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Hami Mandıralı Oldu

Enver K.
21.01.2016 - 00:15 Son Güncelleme: 21.01.2016 - 10:27

Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere bir buçuk yıl anlaşma sağladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor, Hami Mandıralı ile anlaştıklarını kulübün resmi sitesinden şu ifadelerle duyurdu;

'Profesyonel Futbol Takımımız teknik direktörlüğü konusunda Sayın Hami Mandıralı ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere bir buçuk yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Sayın Hami Mandıralı'ya aylık 100.000.TL ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.'

2013-2014 sezonunda Mustafa Akçay'ın yardımcısı konumunda olan Mandıralı, Akçay'ın istifasının ardından teknik direktörlüğe getirilmişti. Genç hoca 8. sırada aldığı takımı, sezon sonunda 4. sıraya yükselterek önemli sayılabilecek bir başarıya ulaşmıştı.

Mandıralı, imza töreninde yaptığı konuşmada, tekrar yuvasına geldiği için mutlu olduğunu belirterek, 'Bizim katkımız alacağımız sonuçlarla sadece sahada olacak. Bu sonuçlarla belki yönetim kurulumuzu, başkanımızı, Trabzonspor'u sevenleri bir nebze rahatlatacağız diye düşünüyorum' dedi.

'Tek Düşüncemiz Kulübü Ayağa Kaldırmak'

İşlerinin sahada çalışıp başarılı olmak olduğunu dile getiren Mandıralı, 'Tek düşüncemiz Trabzonspor'u bu düştüğü yerden ayağa kaldırmak. Çok önemli oyuncularımız var fakat zaman içinde bunları kıymetli hale getirmemiz, harekete geçirmemiz lazım. Bu işin sorumluluğu bizde, bizler yapacağız. Oyuncu arkadaşlarımızla birebir terapiler, konuşmalar da yapacağız ama öncelikle hedeflerin Trabzonspor'u daha ileriye taşımak olduğunu anlatacağız. Dokunuşlarla, yakınlaşmayla, ilişkilerle bunu yapmamız lazım diye düşünüyorum. Bir önceki dönemle öyle yapmıştık, güzel şeyler olmuştu' diye konuştu.

'Oyuncular Kararları Eleştirmeyecek'

47 yaşındaki teknik adam, yüreği kendileriyle olan, forma için atan, savaşmak isteyen oyunculara yüreklerinin açık olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Kimseye ön yargımız yok. Bütün oyuncular bizim için çok kıymetli, değerli. Çünkü Trabzonspor forması giyen her oyuncu kıymetlidir. Onlar da kıymetli olduklarını sahada çalışmalarla bize hissettirecekler. Biz de ona göre kararlarımızı vereceğiz. Tabi bütün oyuncular oynamak ister ama 11 kişi oyuna başlar. Dolayısıyla herkesin herkese saygısı olması lazım. Oyuncular kararları eleştirmeyecek, öyle hakları yok. Futbolcuların bir defa konuşma hakkı vardır, o da transfer zamanı en iyi parayı almak için. Ondan sonra ağzını değil ayaklarını çalıştıracak. Biz de ona göre kararımızı verip Trabzonspor'u tekrar bu yerden havaya sokup ayağa kaldırmaya çalışacağız.'

Yüreklerinin herkese açık olduğunu belirten Mandıralı, 'Bir tek yönetim kurulu değil hepsi bir ucundan tutmalı. Bir Trabzonspor var hep birlikte ayağa kaldıralım. Mutlaka eleştiriler olacaktır, onların uyan tarafını da alacağız. Bu süreçte sağlıklı olursanız çok katkı sağlamış olursunuz. Biz de ekibimizle bütün mesaimizi Trabzonspor'a vereceğiz çünkü takımımızın buna ihtiyacı var' ifadelerini kullandı.

Hami Mandıralı'nın yardımcılıklarını yapacak olan Turgay Karslı, Çağatay Şalap da imza töreninde hazır bulundular. 

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

eskiyi hatırladım da ne attırırdı be sahaların tozunu