Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Egemen Korkmaz'ı İstiyor

Trabzonspor Egemen Korkmaz'ı İstiyor

Batuhan
15.04.2015 - 12:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’de gönderilecek oyuncular arasında yer alan 32 yaşındaki Egemen Korkmaz için Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın tekrar devreye girdiği iddia edildi.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan, Süper Lig’de sadece 12 maçta oynayan 32 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile yolları ayırması gündemde.

Başkan Aziz Yıldırım’ın çok arzuladığı gençleştirme operasyonunun kurbanlarından olan Egemen’e şu ana kadar sözleşme uzatma teklifi gelmedi. Bu nedenle de işini şimdiden garantiye almak isteyen başarılı defans oyuncusunun, menajerler aracılığıyla görüşmelere başladığı öğrenildi.

2008 yılında Bursaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Egemen, o dönem Ersun Yanal’ı kıramamış ve teklifini hemen kabul etmişti.

Karadeniz ekibiyle sözleşmesi sona erdiği zaman dönemin futboldan sorumlu yöneticisi Nevzat Çakar’la görüş ayrılığı yaşamış ve sözleşme uzatmamıştı. Ardından Beşiktaş ’ın yolunu tutan Egemen’in Trabzonspor camiası ve taraftarına bir ön yargısı bulunmuyor.

Ersun hocayla Fenerbahçe’de de birlikte çalışan Egemen’in, Trabzonspor’a dönmeye hayli sıcak baktığı da gelen haberler arasında. 

Fanatik

Kaynak: http://zete.com/trabzonspor-egemen-ko...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0