Görüş Bildir
Haberler
Trabzon'da Sular Durulmuyor

Trabzon'da Sular Durulmuyor

Fatih
20.10.2015 - 18:56

Deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na 3-2 yenilerek ligdeki mağlubiyet serisini dört maça çıkaran Trabzonspor'da, iyi başlayan sezonun nasıl bu noktaya geldiğinin nedenleri tartışılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takım içindeki gruplaşmalar, bazı futbolcuların teknik kadro ve birbirleriyle olan sorunları, yönetimin maddi sıkıntılarının takıma yansıması, alınan mağlubiyetlerin nedenleri olarak gösteriliyor.

Mersin İdman Yurdu mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Shota Arveladze'nin özellikle kaptan Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici'nin ismi vererek bu oyuncuları eleştirmesi, yaşanan sıkıntıları gün yüzüne çıkarttı. 

 Deplasmandaki Rabotnicki maçı öncesinde Sportif Direktör Süleyman Hurma ile tartıştıktan sonra kampı terkeden ardından affedilen kaptan Onur Kıvrak, oynadığı maçlarda geçmiş yıllardaki performansının gerisinde bir görüntü sergilemişti. 

Sezon içinde sakatlık yaşayan tecrübeli kalecinin iyileşmesine rağmen, Torku Konya ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarından önceki son antrenmanlarda dizinde ağrı hissettiğini söyleyerek maçlarda görev almaması, teknik direktör Şota Arveladze'nin, Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında Onur'u eleştirmesi de milli kaleciyle aradaki buzların hala erimediğini gözler önüne serdi. 

Trabzonspor'da, Rabotnicki maçında Erkan Zengin-Oscar Cardozo arasında soyunma odasında yaşandığı iddia edilen kavganın ardından; Osmanlıspor maçından sonra Erkan Zengin'in, Mehmet Ekici'yle arasındaki gerilim de takımdaki dengeleri tamamen alt üst etti. 

Mehmet Ekici'nin, Erkan'a ceza verilmemesi nedeniyle İstanbul'a kadar giderek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmesi, gerekenin yapılmaması halinde takımdan ayrılmak istediğini belirtmesi futbolcular arasında büyük rahatsızlık yarattı. 

Olayda Mehmet Ekici'nin tarafını tutanlarla, Erkan Zengin'i haklı bulan futbolcular arasında da üstü kapalı bir gerginlik olduğu iddia edildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota Arveladze'nin krizleri yönetmekte istenilen performansı sergileyememesi dikkat çekti. Bu arada futbolcuların ödemelerdeki gecikme nedeniyle de bazı rahatsızlıkları olduğu öğrenildi.

Şota Arveladze'nin, Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında basın toplantısında yönetimle görüşeceğini söylemesi, 'istifasını verecek' yorumlarının yapılmasına neden olurken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Aralık ayındaki kongre öncesinde teknik kadroda operasyona gitmeyi düşünmediği öğrenildi. 

 Öte yandan Mersin İdman Yurdu'na da yenilen Trabzonspor, lig tarihinde ikinci kez 4 maç üst üste kaybetmenin şokunu yaşıyor. Bordo-mavililer daha önce 2005-2006 sezonunun da üst üste dört maçtan puansız ayrılmıştı.

Lig Tv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/trabzon...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın