Görüş Bildir
Haberler
TV
Top Gear Artık Amazon'da

Top Gear Artık Amazon'da

ATKN
31.07.2015 - 10:12

Dünyanın en uzun soluklu otomobil programı Top Gear, Jeremy Clarkson’un yapımcı ile sorun yaşaması üzerine Mart ayında yayından kalkmıştı. Müjdeli haber geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en uzun soluklu otomobil programı olan Top Gear, 1977 yılından beri yayındaydı. Ta ki geçtiğimiz aylarda programın sunucusu Jeremy Clarkson'ın yapımcı ile sorun yaşaması ve üzerine işine son verilene kadar. Clarkson'un kovulmasının ardından kontrat yenilemeyen diğer sunucularda Top Gear'ın ara vermesine neden olmuştu.

Dünya genelin 350 milyonu aşkın izleyicisi olduğu tahmin edilen Top Gear,yaşanan sorunların ardından sunucu değiştirdi ancak ne yazık ki sevenlerinden olumlu bir yorum alamadı.

Bunun üzerine Netflix ile adı anılan sunucuların, farklı bir isimle programı yayınlamaya devam edileceği konuşuluyordu. Bu söylentileri bitiren ise Jeremy Clarkson'un şahsi Twitter hesabından yazdıkları oldu.

Attığı tweette Amazon ile yapılan anlaşmadan oldukça heyecanlı olduğunu belirten Clarkson, programda yanında Richard Hammond ve James May’inde yer alacağını söyledi. Programın yapımcılığını ise yine Andy Wilman üstlenecek.

Amazon Instant Video'da yayınlanacak program, Amazon Prime üyeleri tarafından izlenebilecek. Programın üç sezon olması planlanırken ilk sezonun önümüzdeki yıl başlaması tahmin ediliyor.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0